FunX

Laatste dag uitwisseling TMF en FunX

  1. Newschevron right
  2. Laatste dag uitwisseling TMF en FunX
Vandaag is het je allerlaatste kans om nog te genieten van Fernando op TMF tijdens het programma Kijk Dit Nou om 17.00 uur op TMF. Hierna zit de uitwisseling tussen TMF en FunX er op. Lukt het je niet om te kijken? Niet getreurd! De hele maand juli is Fernando de presentator van Pure op TMF.
De afgelopen weken heb je kunnen genieten van vj’s Veronica en Tess in Start
en was Fernando wekelijks te zien als side-kick in het TMF programma Kijk Dit Nou. Ook presenteerde hij TMF Pure en in TMF Serveert kondigde hij zijn vijf favoriete tracks aan voor de kijker van de televisiezender.
Fernando was erg tevreden over de samenwerking; hij noemde het een 'kruisbestuiving van talenten'!

Terugkijkend vond ik het een zinvolle en vooral superleuke samenwerking! Niet alleen was het bijzonder om mee te maken hoe vakmensen van zowel radio als televisie bij elkaar kwamen om hun kennis en expertise te delen, maar ook was de onderlinge sfeer bij zowel FunX als TMF erg gezellig!
Ik was zeer onder de indruk van de gedrevenheid en het enthousiasme van beide dames want ondanks de vroege ochtenduren (ze moesten namelijk om 6 uur ‘s ochtends in de FunX studio aanwezig zijn) waren ze iedere keer op tijd!
“ aldus Fernando.

Naar Start luister je dagelijks tussen 07.00 - 10.00 uur op FunX Radio.

Ster advertentie
Ster advertentie