FunX

Famke Louise over docu: "Er kijken kleine kids naar, dus ik wil wel een voorbeeld zijn voor hen"

  1. Newschevron right
  2. Famke Louise over docu: "Er kijken kleine kids naar, dus ik wil wel een voorbeeld zijn voor hen"

Famke Louise heeft een beweeglijk jaar achter de rug. Aan het einde van 2017 dropte ze haar eerste single Op Me Monnie en sindsdien gaat haar carrière als een sneltrein. Het gaat inmiddels zo snel dat ze binnenkort haar eigen documentaire lanceert in samenwerking met Videoland. Ouassima was bij de persdag en sprak Famke en documentairemaker Elza Jo over de serie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

op niveau

Een eigen documentaire hebben op de jonge leeftijd van 19 is toch wel een dingetje. Want hoe kom je daar eigenlijk aan? Bij Famke kwam het gewoon zomaar op haar pad. Slimme move natuurlijk, want ze is één van de grootste namen van dit moment.

"Ik kreeg een mail en ik vond het toen al vet. Er gebeurt heel veel in mijn leven, dus hoe leuk is het om dat op mijn leeftijd vast te kunnen leggen? Dan heb ik iets om later op terug te kijken."

'interessant persoon'

Documentairemaker Elza Jo is lovend over haar en vond het supertof om met Famke samen te werken."Ik vind Famke sowieso een interessant persoon. Ze is gewoon een ster. En ze is ook echt een ster van deze tijd, dus het is wel interessant om te zien hoe dat allemaal te werk gaat. [...] Ze werkt heel hard om op niveau te komen en daar te blijven."

boodschap

Famke krijgt dan wel veel haat over zich heen, maar ze heeft ook veel fans. En die wil ze op een positieve manier bereiken met deze docu.

"Ik hoop dat mensen mij echt beter leren kennen. Dus ook waar ik vandaan kom en wat ik allemaal heb meegemaakt. Misschien kijken ze daardoor ook anders naar mij. Nu onderschatten mensen het heel erg, maar je gaat zien dat dit allemaal je echt kan breken. Er gebeuren echt hele heftige dingen en aan het einde zie je ook dat ik echt niet meer kan."

Famke Louise

Vanaf 4 november is de vierdelige documentaireserie Famke Louise te streamen op Videoland. Ben je benieuwd? Check hieronder dan de trailer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie