FunX

Numidia zingt live on air opeens in het Duits

  1. Newschevron right
  2. Numidia zingt live on air opeens in het Duits

Numidia, Chip Charlez en Henkie T waren vanochtend in the building tijdens Start met Fernando en niet zomaar! Zij zijn namelijk live te zien tijdens de DiXte 1000 Kickoff-party op vrijdag 8 november in Escape Amsterdam. De artiesten deden een mash-up van hun top 3 en Numidia zong zelf in het Duits!

DiXte 1000

Het is weer bijna tijd voor de FunX DiXte 1000! Vanaf 9 november hoor je een week lang de dikste tracks op jouw radio en die hitlijst mag jij samenstellen. Stem en maak kans op kaarten voor de Kickoff-party.

Numidia

Numidia zong op de beat van 21 Questions van 50 Cent de volgende tracks: Telephone van Lady Gaga ft. Beyoncé, Leipe Mocro Flavour van Ali B ft. Brace & Yes-R én zelfs de track Sonnenbrille van de Duitse artiest Loredana. "Ik kom uit Venlo, vlakbij de grens met Duitsland, dus mijn Duits is niet heel slecht. Ik vind Loredana echt super hard. Een van de hardste vrouwen in de Duitse game."

funxvideo_5dadae2c4e4bd

Chip Charlez

Alleen maar Bon Vibes met Chip natuurlijk! Dat was dan ook een van zijn tracks die hij live on air deed: "We zijn met mister positive himself (Fernando, red.). Dus ja, in de ochtend heb je dit sowieso even nodig om je monday morning te boosten." De andere tracks waren Tempo van Jairzinho en zijn eigen track One Chica. En dat allemaal op de beat van Tetema!

funxvideo_5dadadb94b7a4

Ster advertentie
Ster advertentie