FunX

Danique vond haar liefde Jay nadat zijn TikTok viral ging: "Hij inspireert me"

foto: Privéfoto
  1. Newschevron right
  2. Danique vond haar liefde Jay nadat zijn TikTok viral ging: "Hij inspireert me"

In What You Know 'Bout Love delen verschillende koppels hun unieke liefdesverhalen. Deze keer is het de beurt aan de 24-jarige Jay en Danique. Hun liefdesverhaal begon toen Jay voor het eerst zangeres Danique, bekend van onder meer haar track Papa Mama, op televisie zag en direct smoorverliefd werd. Vastberaden plaatste hij een oproep op TikTok, in de hoop een connectie met haar te kunnen maken. Met succes, want inmiddels hebben de twee een relatie. Hoe dit precies zo is verlopen, vertelt Danique: "Zijn liefde inspireert me".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hey Danique, laten we teruggaan naar het begin. Jay spotte jou op televisie tijdens een uitzending van Renze. Wat was eigenlijk de reden dat je daar was?
"Ik was daar voor een optreden van mijn single 'Later Als Ik Groot Ben,' die net was uitgebracht. Na mijn optreden nam ik plaats op een barkruk in het publiek. Jay had me niet zien optreden, maar zapte toevallig langs toen ik al in het publiek zat. Hij vond me erg mooi en wilde graag meer over me weten."

Vervolgens heeft Jay een TikTok-video van jou gemaakt met de vraag of iemand jou kende. Hoe kwam die video uiteindelijk bij jou terecht?
"Ik werd door veel mensen die mij herkenden in de video getagd. Ook kreeg ik de video doorgestuurd door familie en vrienden."

Wat ging er door je heen toen je de video zag?
"Ik vond het best stoer, maar wilde geen hoge verwachtingen hebben. Ik dacht bij mezelf: wat is de kans dat er echt een leuke jongen achter zit? In eerste instantie liet ik het los, maar later besloot ik toch zijn profiel eens goed te bekijken en leek hij me wel interessant. Toen reageerde ik op z’n TikTok waarna hij me een berichtje stuurde en zo begonnen we met elkaar te praten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Was er meteen een klik tussen jullie?
"Ja, eigenlijk begonnen we vanaf dat moment elke dag met elkaar te praten, soms wel tot twee uur 's nachts en het was heel gezellig. Tegelijkertijd had ik een eigen show gepland in Paradiso Noord waar ik me goed op moest voorbereiden, dus besloot ik dat we pas daarna in het echt konden afspreken."

Hoe verliep jullie eerste ontmoeting?
"Hij had alles tot in de puntjes gepland. Hij kwam me ophalen met een bos rozen en nam me mee uit eten. De klik was er ook meteen in het echt."

Inmiddels zijn jullie al enkele maanden een stel. Wat trekt jou zo aan in Jay?
"Hij geeft me een gevoel van veiligheid en laat me heel geliefd voelen. dat is ook iets wat ik heel belangrijk vind in een relatie. Ik ervaar ook nieuwe gevoelens en dat inspireert me. Het zal dus niet lang duren voordat er nieuwe muziek uitkomt."

Denk je dat jullie een toekomst samen hebben?
"Natuurlijk hoop ik dat dit voor altijd is. Ik kan het natuurlijk niet met zekerheid zeggen, maar dat is wel onze intentie."

What you know ‘bout love?

Heb jij je grote liefde ontmoet terwijl je in de file stond op de snelweg? Ben jij al heel lang samen met je high school sweetheart en wil jij geheim delen? Voor een portrettenreeks zijn wij zijn benieuwd naar allerlei soorten liefdesverhalen! Heb jij een romantisch verhaal dat je wil delen? Meld je dan hier aan.

Benieuwd naar alle andere love stories? Je kunt ze allemaal hier teruglezen.

Ster advertentie
Ster advertentie