FunX

Kerstshow: Luisteraars verrast met o.a. bruidsjurk, date geheime minnaar & Broederliefde

  1. Newschevron right
  2. Kerstshow: Luisteraars verrast met o.a. bruidsjurk, date geheime minnaar & Broederliefde

Alles voor kerst toch? Wel als het aan Fernando ligt. Vanmorgen was hij de Oprah Winfrey van FunX. De Start-dj verraste een hoop luisteraars die bijzondere kerstwensen hadden ingezonden.

De onderstaande wensen zijn in vervulling gegaan tijdens Nando's kerstshow!

Side chick

"Ik wil voor kerst een avondje uit met m'n secret lover." Dat is wat luisteraar Lois instuurde, want het leven van een side chick is zwaar. FunX support die side chick-movement natuurlijk niet per se, maar iedereen heeft recht op een beetje lobi tijdens deze dagen.

Broer & zus tatoeage

Luisteraar Merel heeft altijd al een tatoeage gewild samen haar broer. "Ik wil waarschijnlijk een Arabische tattoo. Ik vind het een hele sierlijke taal." Santa Fernando verraste de twee door een bekende tatoeëerder uit Enschede in te schakelen bij wie ze hun kunstwerkje kunnen laten zetten!

Broederliefde meet & greet

De studio zat vanmorgen vol met Broederliefde-fans. Ze dachten dat een kaartje voor Broederliefde in het Sparta-stadion het enige was waarmee ze verrast werden. Maar FunX regelde ook een onverwachte meet & greet!


Bruidsjurk

Daar komt de bruid, daar komt de bruid...Luisteraar Marleen kan dat nu eindelijk zeggen, terwijl ze ook echt een bruidsjurk aanheeft. Elf jaar geleden trouwde ze zonder bruidsjurk en nu mocht ze eentje uitzoeken via FunX!

Akwasi

Een goede vriendschap en een gezamenlijke liefde voor Akwasi? Ja, luisteraar Lauret wilde graag haar goede vriendin verrassen met een live optreden van Akwasi. De beste man himself maakte haar blij in de kerstshow. "Zodra ik klaar ben met m'n nieuwe plaat, wil ik je heel graag uitnodigen voor m'n release party."

Wakker worden met Keizer

De verloofde van luisteraar Devika is al superlang fan van Keizer. En wat is er beter dan gewoon wakker gebeld worden door je favoriete artiest?!

Houd de website de gaten, want vanmiddag staat de video van deze kerstspecial online!

Ster advertentie
Ster advertentie