FunX

Claudia Schoemacher werkt aan nieuw boek

  1. Newschevron right
  2. Claudia Schoemacher werkt aan nieuw boek
Claudia Schoemacher heeft een boek geschreven over haar wilde seksleven. Het boek ‘Kamer 303’ is deels autobiografisch en ligt vanaf vrijdag 7 juni overal in de winkels. Vanochtend in Start verklapte ze dat ze inmiddels al aan de opvolger werkt. Ook deed ze een boekje open over de reactie van haar man Robert Schoemacher. Ondanks de verhalen in de media bleek hij in het begin toch niet zo blij te zijn met het boek: “Hij werd heel erg kwaad en dan ging hij ook smijten met het manuscript. Dan kon ik het manuscript weer overal vandaan plukken,” vertelde Claudia vanochtend in Start.

Kamer 303

Het seksboek wordt vaak vergeleken met de populaire 'vijftig tinten grijs' reeks, maar daar is Claudia het niet mee eens. Het boek gaat volgens haar over een zoektocht van een 29-jarige, die denkt aan carrière maken en settlen, maar ook nog op tafels wil dansen en een losbandig leven wil leiden. “De zoektocht naar zichzelf en dat losbandige gedrag heb ik een beetje beschreven, maar ook dat seksueel losbandige gedrag met bijvoorbeeld vreemden, wat bij eenzaamheid hoort.” Welk deel van het boek dan wel autobiografisch is, vertelde ze bij FunX.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F95720534"></iframe>
{/source}

Kamer 303 deel 2?

Claudia Schoemacher vond het schrijfproces van Kamer 303 zo leuk, dat ze inmiddels alweer bezig is met een opvolger. Ze vertelde Fernando dat ze momenteel research doet voor een volgend boek. Volgens Claudia wordt het zeker weer erotisch, maar ook komisch en actueel.

Ster advertentie
Ster advertentie