FunX

IamAisha: "Als je wil weten hoe het met me gaat, moet je m’n EP luisteren"

  1. Newschevron right
  2. IamAisha: "Als je wil weten hoe het met me gaat, moet je m’n EP luisteren"

"Een vrouw vindt het erg als ze niet genoeg aandacht krijgt hè." I am Aisha heeft het hier over één van de tracks op haar aankomende EP Wha Gwaan. De single Goed Genoeg is autobiografisch en gaat over de liefdesverdriet waar ze nu gelukkig overheen is. Bij Start gaf Fernando haar vanmorgen wel alle aandacht die ze verdient.

"Is die lobi niet meer goed genoeg voor jou?"

tegen alles in

Aisha heeft veel tracks, die al opgenomen waren, niet gebruikt voor haar EP. "Ik zong over happy liefdesdingen, terwijl ik liefdesverdriet had. Het kan op zich wel, maar het ging tegen alles in op dat moment. In het begin van de relatie is het altijd leuk en op een gegeven moment wordt het minder...of niet. En als je dan geen moeite meer doet, dan moet je het gewoon laten gaan."

besef

Wat Aisha erdoorheen heeft gesleept? Zich realiseren hoeveel ze waard is en wat voor lobi ze wel verdient.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

check 't!

Wha Gwaan wordt naar verwachting begin december uitgebracht en er staan heerlijke namen op! Zo heeft Aisha gewerkt met onder andere Adje, Spanker, Dopebwoy, Josylvio en Soundflow.

"Iedereen vraagt altijd 'hoe gaat het?', 'fawaka?', 'fafi?' en m'n zusje zegt altijd 'wha gwaan'. Toen dacht ik, ja, dat wordt de titel. Als je wil weten hoe het met me gaat, dan moet je de EP luisteren."

Ster advertentie
Ster advertentie