FunX

Qucee reageert op prank: "Vrienden maken fouten, je moet het samen oplossen"

  1. Newschevron right
  2. Qucee reageert op prank: "Vrienden maken fouten, je moet het samen oplossen"

Qucee kreeg de schrik van zijn leven toen Stefan en Kaj van Concentrate samen met Nesim een prank bij hem uitvoerden. De prank was heel goed uitgevoerd, maar wat vooral veel indruk maakte, was de reactie van Qucee. Hij bleek een superloyale vriend te zijn. Maar hoe kon hij zo kalm blijven?! Fernando belde hem op om het te vragen.

Prank

Tijdens de prank worden Qucee en Nesim opgepakt voor cocaïnebezit. Wanneer de twee samen achterin de politieauto zitten, biecht Nesim huilend aan Qucee op dat de coke van hem is. Hoewel Qucee net zelfs op zijn dochtertje had gezworen tegen de politie dat zijn goede vriend Nesim dat nooit zou doen, blijft hij rustig en onvoorwaardelijk achter zijn vriend staan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verbaasd

"Ik was verbaasd, ik dacht hoe kan ik dit niet gezien hebben?" Dat was de eerste gedachte die door het hoofd van Qucee ging toen Nesim (zogenaamd) opbiechtte dat de coke van hem was. Toen Nesim uitlegde dat hij de laatste tijd vaak in België was, vielen alle puzzelstukjes voor Qucee in elkaar.

"Ik was even gebroken, maar tegelijkertijd dacht ik dat we moesten blijven ontkennen en zwijgen."

Oplossing

De onvoorwaardelijke loyaliteit van Qucee is voor veel mensen inspirerend. Qucee heeft dan ook veel positieve reacties gekregen, maar mensen vragen zich vooral af waarom hij niet boos is geworden.

"Ik was wel geschokt, heel m'n leven ging door mijn hoofd heen. Maar vrienden maken soms fouten. Je kan ze in de steek laten of gewoon samen naar een oplossing zoeken."

terugpakken

Hoe loyaal Qucee dan ook is, Nesim mag de komende tijd wel over zijn schouder blijven kijken. Qucee is namelijk van plan om zijn goede vriend een keer terug te pakken.

"Ja eigenlijk wil ik hem wel terugpakken, maar dan moet het heel laat gebeuren."

Ster advertentie
Ster advertentie