FunX

Jonna Fraser over afgelast concert Burna Boy: "Ik hoorde later dan het publiek dat hij niet meer zou komen"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Jonna Fraser over afgelast concert Burna Boy: "Ik hoorde later dan het publiek dat hij niet meer zou komen"

Het is bijna onmogelijk dat hét nieuws van het weekend je volledig is ontgaan, maar Burna Boy kwam zaterdagavond niet opdagen op zijn concert in de Gelredome. Het moge duidelijk zijn dat fans enorm baalden van zijn afwezigheid. Gelukkig waren bezoekers niet voor niets gekomen, want Jonna Fraser, die eigenlijk een surprise-act was, wist er een waar feestje van te maken in de Gelredome. Nordin en Mahi spraken hem over deze hectische avond.

Jonna Fraser: "Ik wist later dan het publiek dat Burna Boy niet meer zou komen"

Show gecanceld

Als verrasingsact is het vaak de bedoeling dat je niet al te lang optreedt totdat de hoofdact er is, maar in het geval van Jonna Fraser was dat wel anders. Pas laat op de avond werd namelijk duidelijk dat Burna Boy niet meer zou komen optreden. "Ik hoorde later dan het publiek dat Burna Boy niet meer zou komen", vertelt hij. "Ik hoorde allemaal geluiden erover toen ik in de kleedkamer was. Daar hoorde ik dat de show van Burna niet meer door zou gaan."

Teleurstelling

Het nieuws kwam voor Jonna als een totale verrassing, want de artiest riep tijdens zijn eigen show nog om dat Burna Boy zou komen optreden. In de zaal was dan ook een hoop teleurstelling toen bleek dat dat niet meer het geval zou zijn. "Er waren sowieso teleurgestelde mensen natuurlijk. Ik wilde hem zelf ook live zien, want ik ben ook gewoon fan. Ik ben wel blij dat hij het concert volgende maand over gaat doen. Dat is al mooi voor iedereen die een kaartje heeft gekocht en er wordt gratis vervoer geregeld voor bezoekers."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Vervelende situatie'

Hoewel Jonna snapt dat bezoekers teleurgesteld waren in Burna Boy, geeft hij ook aan dat het niet per se de schuld van de Nigeriaanse zanger hoeft te zijn. "Als artiest zijnde ga je niet expres niet optreden. Ik heb dus ook wel een beetje met hem te doen. Het is gewoon een vervelende situatie voor hem, maar voor ons was het een mooie ervaring."

Volgend concert

Als redder van de avond heeft Jonna Fraser een hoop punten gescoord bij bezoekers en fans die het nieuws over het afgelaste concert hebben meegekregen. Nordin en Mahi zijn dan ook van mening dat Jonna wederom een plekje in het voorprogramma verdient wanneer Burna Boy op 23 juli terugkeert naar Nederland voor het concert. "Dat is love. Ik zou sowieso ja zeggen als ik weer gevraagd wordt."

Ster advertentie
Ster advertentie