Music

Teleurstelling voor fans: Burna Boy-concert afgelast na ruim twee uur wachten

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Teleurstelling voor fans: Burna Boy-concert afgelast na ruim twee uur wachten

Wie zich had verheugd om eindelijk Burna Boy live te zien optreden, werd gisteren flink teleurgesteld. Het langverwachte optreden van de populaire artiest in het Gelredome in Arnhem ging niet door. Na ruim twee uur wachten werd het concert uiteindelijk geannuleerd. Op zijn Instagram bedankte Burna Boy zijn trouwe fans voor hun komst en benadrukte dat hij voor altijd dankbaar zal zijn voor hun steun.

Teleurstelling

Het Gelredome in Arnhem was helemaal uitverkocht voor het optreden van Burna Boy. Iedereen zat vol spanning te wachten toen de show om 20.45 uur zou beginnen. Maar tot ieders verbazing was de zanger nergens te bekennen. Gelukkig zorgde Jonna Fraser, die eigenlijk een verrassingsact zou zijn, voor een optreden in de tussentijd. Pas na 23:00 kreeg het publiek te horen dat het concert niet door zou gaan. Veel fans waren al eerder weggelopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe datum

Op Twitter heeft Gelredome laten weten dat de vlucht van Burna Boy vertraging had door een reden buiten hun controle om. Burna Boy zelf blijft ook een beetje geheimzinnig over waarom hij niet kon optreden. Op Instagram schrijft hij dat er ''een aantal redenen'' waren waardoor hij niet kon geven wat hij wilde aan het publiek. Zijn team heeft alles geprobeerd om het op tijd te regelen, maar het lukte niet. Inmiddels heeft Burna Boy in een Instagram-post aangegeven dat hij op 23 juli zal optreden in het Gelredome.

Over iets meer dan twee weken zal Burna Boy weer optreden in Nederland, dit keer als vervanger van Stromae op het Down The Rabbit Hole festival.

foto: Instagram: @Burnaboygram

Burna Boy via Instagram

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie