FunX

Stephania regelt FunX-ontbijtje voor vriendin die het moeilijk heeft

foto: Pexels
  1. Newschevron right
  2. Stephania regelt FunX-ontbijtje voor vriendin die het moeilijk heeft

Het is weer vrijdag en dat betekent natuurlijk: Good Vibes Only Friday! Maar ook gisteren draaide om die good vibes, want het was namelijk de Internationale Dag van de Liefdadigheid. Daarom dacht het team van FunX Start: laten we iemand een ontbijtje geven die dat verdient. Onze FunX-reporter Yannick ging namens Stephania langs bij haar vriendin Cherryl om haar in het zonnetje te zetten met een lekker ontbijtje.

"Onze zeventienjarige vriendschap bewijst maar weer wat voor mooi persoon jij bent."

Verrassing

Bij aankomst aan de voordeur had de compleet verraste Cherryl totaal geen idee wie dit ontbijtje voor haar gefixt had. Na een kleine hint van Yannick antwoordde Cherryl: “Stephania? Echt waar? Heeft zij mij opgegeven? Meen je niet!” Vriendschap is alles. En vooral als je vrienden er in een moeilijke periode voor je zijn. Cherryl denkt dan ook te weten waarom Stephania dit voor haar geregeld heeft.

“Ik denk door de periode waarin ik nu zit. Het is niet echt heel denderend. Stephania heeft vaker gezegd: ‘Je verdient gewoon wat rust en tijd voor jezelf’. Ik ben gewoon te koppig en doe dat niet eigenlijk. Deze week ben ik bij mijn moeder om haar te helpen, omdat ze chemopatiënt is en ik werk ook vanuit huis nu. Ik denk dat Stephania het daarom geregeld heeft.”

Good vibes

Cherryl is dankbaar namens iedereen die een soortgelijke situatie als haarzelf zitten: “Met zulke momenten die FunX creëert, denk ik dat het heel erg mooi is dat deze mensen zich ook gewaardeerd kunnen voelen. […] Dat zijn die good vibes die FunX uitstraalt.”

Love

Tenslotte had Cherryl nog een lieve boodschap voor haar girl Stephania die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt:

“Steph, ik hou van jou. Echt waar. Onze zeventienjarige vriendschap bewijst maar weer wat voor mooi persoon jij bent. Je bent de eerste in mijn hele leven die zo’n verrassing voor mij heeft georganiseerd, waardoor ik me heel erg gewaardeerd en geliefd voel. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor.”

Ster advertentie
Ster advertentie