FunX

Nagaina ontmoet held die haar live op FunX vliegticket cadeau gaf om familiegraf te bezoeken

foto: YouTube: RTL Late Night
  1. Newschevron right
  2. Nagaina ontmoet held die haar live op FunX vliegticket cadeau gaf om familiegraf te bezoeken

Jeroen Yousfi verraste ons allemaal toen hij afgelopen zomer live in de uitzending van Morad & Shay de grootste wens van FunX-luisteraar Nagaina liet uitkomen. Zij vertelde toen on air dat ze niets liever wilde dan het graf van haar vader en broer te bezoeken op Curaçao, maar daar geen geld voor had. Jeroen belde met FunX om te zeggen dat hij haar ticket wilde betalen.

Inmiddels is Nagaina naar Curaçao geweest en in RTL Late Night vertelde ze hoe dat was. Ook ontmoette ze daar eindelijk haar grote held Jeroen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

AFSLUITING
Nagaina is nog steeds flabbergasted over wat haar is overkomen en is Jeroen ontzettend dankbaar dat ze dankzij hem het graf heeft kunnen bezoeken. "Ik heb mijn vader en broer nooit kunnen begraven. Mijn moeder had ik ook 12 jaar al niet gezien." Het was mooi, heftig en emotioneel om nu eindelijk afscheid te kunnen nemen van haar vader en broer. "Ik heb het af kunnen sluiten en een plek kunnen geven. Ook al heeft het jaren geduurd. Ik was er."

Iets terugdoen

Jeroen laat in RTL Late Night nogmaals weten waarom hij dit heeft gedaan: "Ik weet hoe het is om geen kansen te krijgen. Ik kom zelf uit een bijstandsgezin met beperkte financiële mogelijkheden. Uiteindelijk hebben een aantal mensen deuren voor mij geopend. [...] en mij een sleutel gegeven om mezelf te ontplooien en te ontwikkelen." Als hij deze personen niet had leren kennen, zag zijn leven er misschien heel anders uit. Daarom vindt hij het zijn taak en plicht om zelf ook iets terug te doen en iemand anders een kans te geven.

Hij heeft aan Nagaina gevraagd om zelf ook het stokje door te geven als ze daar de mogelijkheid toe heeft en roept daarnaast iedereen op hetzelfde te doen.

"Ik wil een oproep doen om daar iets bewuster van te zijn. Er is steeds meer individualisme en dat is jammer. We moeten elkaar meer gunnen, elkaar mogelijkheden geven en kansen bieden."

Fragment

"Mindblowing," noemde Shay het toen Jeroen deze zomer met het goede nieuws belde naar Morad & Shay. Bijna niemand hield het droog. Hieronder kun je het bijzondere fragment terugkijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie