FunX

Age Vermeer (Dura Vermeer) kent geen scheiding tussen werk en privé

  1. Newschevron right
  2. Age Vermeer (Dura Vermeer) kent geen scheiding tussen werk en privé
Toen Age Vermeer (57) nog een kleine jongen was, begon zijn vader het wegenbouwbedrijf Vermeer. Ook Age besloot voor Vermeer te gaan werken en begon onderaan in het familiebedrijf. Na meer dan dertig jaar is hij nu opgeklommen tot de Divisiedirecteur Infra van Dura Vermeer. In Hi5 nam hij op zondag 13 november een vacature mee van het bouwbedrijf waarop jij kon solliciteren. Ook vertelde Age waarom hij in het bedrijf is gaan werken dat zijn vader opzette.

Klap
Age vervulde na de havo zijn dienstplicht. Het leger was afzien, hij ontdekte daar dat hij niet teveel bazen boven zich wilde hebben. Daarom volgde hij een opleiding aan de HTS om meteen erna aan de slag te gaan bij het bedrijf van zijn vader. Na diverse uitvoerende functies, werd Age in 2000 Divisiedirecteur en in 2004 lid van de Raad van Bestuur van Dura Vermeer. Die laatste functie paste niet goed bij hem en dat bleek ook wel toen de Raad besliste dat Age daar niet op zijn plek zat.

Overstap
Hoewel hij in eerste instantie teleurgesteld was door de beslissing, besefte hij al snel dat zijn collega’s gelijk hadden. De taak van Divisiedirecteur Infra die hij sinds 2008 heeft, is hem veel meer op het lijf geschreven. Waarom dat zo is, vertelde hij op zondag 13 november tussen 17 en 19 uur in Hi5. Ook kon je horen of hij er wel eens last van heeft gehad dat hij ‘het zoontje van de baas’ was en of zijn eigen kinderen ook bij Dura Vermeer werken. Daarnaast kon er in de show on air gesolliciteerd worden op de functie Projectleider Business Development.

Hieronder hoor je hoe on air sollicitant Abdel het ervan af bracht tijdens zijn gesprek met Age, net als de rest van de uitzending:

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201111131700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie