FunX

Gamekings: "PS Vita verliest van mobieltjes"

  1. Newschevron right
  2. Gamekings: "PS Vita verliest van mobieltjes"
Boris ligt deze week dubbel om de doosjes van BioShock en is in de wolken met GTA Vice City, die uitgekomen is op Android en iOS. Voor de Playstation Vita gebruikers heeft hij minder goed nieuws.

PS Vita vs mobieltje

BioShock is een bekende serie die eigenlijk ook op de PS Vita zou verschijnen, maar het lijkt er nu op dat het project op losse schroeven staat. De Vita doet het namelijk niet goed. Boris denkt dat ze de concurrentiestrijd met mobieltjes verloren hebben: "Mensen die onderweg games spelen, kopen eerder Angry Birds voor 89 cent, dan dat ze 60 euro betalen voor Vita games."

BioShock Infinite

Gelukkig is er beter nieuws voor PS3-, XboX360- en PC-gamers: de boxart van BioShock Infinite is onthuld. "Nu zal je denken, lekker belangrijk het doosje, maar gamers waren zwaar teleurgesteld. Ze vonden het niet origineel." Hierdoor kwam creative director Ken Levine zo onder vuur te staan, dat hij besloten heeft om de gamers te laten kiezen uit negen Box-ontwerpen voor de game die in februari of maart uitkomt. "Ik vond het zo loos, dat ik er hard om moest lachen," aldus Boris.

Vice City

GTA Vice City is volgens Boris de beste GTA ooit gemaakt. Het was de game met de meeste humor. Het was de eerste keer met stemmen van Hollywoodacteurs. Veel gamers denken nog met een flinke glimlach terug aan die game. Het is nu uit voor

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F71200021"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie