FunX

Leafs (16) uitgeroepen tot FunX NEXT Best

  1. Newschevron right
  2. Leafs (16) uitgeroepen tot FunX NEXT Best

Leafs, de young boy bekend van onder andere de hit Mamacita, is uitgeroepen tot FunX NEXT Best! Hij vindt het he-le-maal geweldig, maar probeert er wel nuchter onder te blijven. De 16-jarige rapper hoort van alle kanten hoe goed hij is, maar vindt dat kapsones nooit de overhand mag nemen. Dat vertelde Leafs vanmorgen bij Fernando in Start.

"Dit is amazing, dankjewel man!"

rising star

Rapper Leafs is een echte rising star. For real for real. Op z'n vijftiende tekende Leafs bij Noah's Ark, hij dropte twee EP's in één jaar, trad op tijdens Nederlands grootste hiphop-festival WOO HAH! en mag zichzelf nu dus FunX NEXT Best noemen.

Onvoorwaardelijk

Waarom Leafs de FunX Next Best-titel voor een jaar bij zich mag dragen? Nou, omdat hij een artiest is waar FunX in gelooft. Dat houdt in dat onvoorwaardelijke lobi en support voor z'n muziek part of the deal is.

Doorstuderen

De guy gaat ook nog gewoon naar school en heeft twaalf zwemdiploma's. En doorstuderen staat, naast zijn muziek, zeker op de planning.

"Ik wil graag naar de Herman Brood Academie. Op die school hebben ze beneden gewoon studio's. Dus wanneer je pauze hebt, kan je gewoon pokoes gaan maken. Dan heb ik muziek en een diploma."

Karaoke

Niet alleen werd Leafs uitgeroepen tot FunX NEXT Best, hij deed ook nog fanatiek mee aan het karaokespel.

Ster advertentie
Ster advertentie