FunX

Broederliefde: Spangen Shake en Emms' video

  1. Newschevron right
  2. Broederliefde: Spangen Shake en Emms' video
Je kent de Harlem Shake al, maar heb jij Broederliefde's Spangen Shake al gezien? Fresh 'n Up belde met Edson Cesar, de dj van de rapgroep, om te vragen waar het idee vandaan komt.

Emms

Edson vertelde verder ook dat op 30 juni de langverwachte videoclip van Emms uitkomt. Het duurde wat langer, omdat de MC in totaal twee maanden in de gevangenis zat voor iets wat hij volgens de Broederliefde-dj niet had gedaan. "Maar nu zijn we weer compleet en deze zomer gaan we knallen!"

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/FDjXSVqQ1ho?list=UUIJBQdjLsXEAuEX-DzIG0JA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Het is sinds de Broederliefde EP een tijdje stil geweest rondom de rapgroep. Komt er een nieuw album aan? Als het aan Edson ligt wel, maar hij wil nog niets vastprikken op een datum. "Het gaat snel komen, want ook het boekingsbureau vraagt er inmiddels om!"

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F98224569"></iframe>
{/source}

Wil je alles van Broederliefde weten? Voeg de groepsleden dan allemaal toe op Twitter: @Broederliefde, @Mella_BL, @Emms_BL, @Jerr_BL, @Dadaa_BL, @SJAF_BL, @Endje_BL, @DJEdsonCesar_BL en @Yaell_BL.
Ster advertentie
Ster advertentie