FunX

Negativ vs Morad: G-Shock is geen Breitling

  1. Newschevron right
  2. Negativ vs Morad: G-Shock is geen Breitling
Morad is gekwetst, want Negativ stoort zich aan de Twitter avatar van de FunX-dj. Zo stoort Nega zich onder andere aan het horloge dat de FunX-dj om heeft op de afbeelding. Of zoals de rapper het zegt: "Morad, een G-Shock is geen Breitling. You gotta pimp up your avatar G!" Ook vergelijkt Nega de Twitterfoto van Morad met DJ Khaled's Kiss the Ring albumcover.

Volgens Negativ staat Morad wel cool op de foto, maar moeten een paar dingen anders. "Je hebt geprobeerd cool te zijn door de zonnebril en naar de grond te kijken en met je handen over elkaar alsof je een deal hebt gesloten van 16 miljoen, maar wat je echt ziet is dat je aan de eettafel zit. De fotograaf laat je naar de grond kijken en zegt ondertussen zegt: vasthouden Morad, vasthouden!"

Motherf*ckin FunX

Dankzij de tweet van Negativ ontving Morad een aantal negatieve reacties over zijn avatar, maar Morad moet zich daar niets van aantrekken volgens Nega. "Jij bent Morad van motherf*ckin FunX!"

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F57298026&show_artwork=false"></iframe>
{/source}


Ster advertentie
Ster advertentie