FunX

Dilemma: Daten met je leidinggevende... kan dat?

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Dilemma: Daten met je leidinggevende... kan dat?

Larissa deelde haar dating dilemma over een relatie op de werkvloer vanochtend bij Fernando in Start. Ze heeft al bijna vier maanden een relatie met een collega, maar niemand weet ervan. Haar vriend gaat binnenkort promotie maken en wordt daardoor haar leidinggevende. Daarom overweegt Larissa haar collega's te vertellen dat ze al een tijdje een relatie hebben. Het zit haar zo dwars, dat ze zelfs overweegt om te switchen van baan. Wat vindt jij dat ze moet doen?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Prinsesje van de baas

FunX-luisteraar Annabel heeft in een soortgelijke situatie als Larissa gezeten. Ze was aan het daten met de baas en had het nog niemand verteld op de werkvloer. Volgens haar ontstond er daardoor een vreemde sfeer en was er zelfs gedoe over: "iedereen zag mij als het prinsesje van de baas", zegt Annabel. En daar had ze duidelijk geen zin in: "Dat wilde ik niet en toen maakte ik het uit."

Nooit meer!

Inmiddels werkt Annabel niet meer voor hetzelfde bedrijf. Ze heeft nu een eigen zaak. Daten met een medewerker zal ze ook niet doen: "Dan zeg ik keihard nee, want ik val tegenwoordig op vrouwen en heb een leuke vriendin." Die vriendin leerde ze overigens kennen in de periode dat ze aan het daten was met haar baas! Oh Annabel toch!

Ongemakkelijk

Ook Michelle belde naar de studio, want zij kreeg een relatie kreeg met een medewerker en maakte daarna promotie. De werkgever ging er goed mee om, maar haar vriend vond het blijkbaar niet zo fijn: "Op den duur is hij zelf weggegaan bij het bedrijf. Niet door mij, maar omdat hij het ongemakkelijk vond. Mensen vonden dat hij voorgetrokken werd." Hij is weg bij het bedrijf, maar niet bij Michelle. Ze hebben al drie jaar een relatie en wie weet wat de toekomst ze nog meer brengt!

Ster advertentie
Ster advertentie