FunX

Blokland: "Amour beste film van het jaar"

  1. Newschevron right
  2. Blokland: "Amour beste film van het jaar"
Filmjournalist Robbert Blokland heeft weer een aantal bijzondere films op het witte doek gezien. Hierbij viel 'Amour' hem het meeste op. De Franse arthouse film heeft bij Blokland wat los weten te maken waardoor hij toch even een traantje moest wegpinken. Amour gaat over een bejaard echtpaar. Op een dag krijgt de vrouw van George, Anne, een beroerte. Vanaf dat moment gaat het alleen maar bergafwaarts met de oude dame. Dit wordt in de film tot in de detail in beeld gebracht. Dit is voor Robbert dé film van het jaar.

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2
Het is eindelijk zover voor de fans van The Twilight Saga. Het laatste afsluitende deel 'Breaking Dawn Part 2' is na vijf jaar eindelijk in de bioscoop beland. Hierbij vindt de grote confrontatie tussen de vampieren en weerwolven plaats. De boeken van dit verhaal zijn wereldwijd 100 miljoen keer over de toonbank gegaan. De films hebben 2,5 miljard dollar opgeleverd. "Iedereen weet al hoe het gaat aflopen, dus eigenlijk kan de film niet zo veel verrassingen meer bieden voor de fans. Maar iedereen wil natuurlijk wel zien hoe het in het echt uitziet," aldus Blokland. "De grote climax is uiteindelijk wel verrassender dan ik verwacht had, ook voor mensen die het boek wel kennen. Er zit toch wel een twist in die ik niet zag aankomen," voegde hij er nog aan toe.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F67505190&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Trailer Amour


Trailer: The Twilight Saga - Breaking Dawn Part 2

Ster advertentie
Ster advertentie