FunX

Prem Radhakishun wilde grote zuip- en vreetcrematie

  1. Newschevron right
  2. Prem Radhakishun wilde grote zuip- en vreetcrematie
Prem Radhakishun vertelde in Start dat hij een andere kijk op zijn eigen dood kreeg door zijn nieuwe programma 'Je kunt het niet meenemen', dat iedere dinsdagavond om 21.40 op Nederland 1 te zien is. Als voorbeeld nam hij zichzelf. Prem wilde dat zijn crematie een groot zuip- en vreetpartij zou worden. "Er moet lekkere muziek gespeeld worden, niet van die huilie huilie muziek." Ook wilde hij dat iedereen die binnenkomt een glas champagne of bruine rum zou krijgen en dat er goed te eten is.

Waar Prem Radhakishun geen rekening mee hield was wat zijn vrouw en kinderen willen. Het ging toch om zijn crematie? Maar dat bleek net iets anders te zitten: "ik sprak mijn vrouw en die zei dat ze dat feesten niet wilde." Prem's vrouw noemde het niet zijn crematie, maar hun uitvaart "wij nemen afscheid van jou. Dan ben je dood en wil je dat wij daar gaan zitten lachen en zuipen? Sorry dat willen we niet," aldus de vrouw van Prem.

{source}
<iframe width="450" height="85" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F50934616&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie