FunX

Lang leve het orgasme!

  1. Newschevron right
  2. Lang leve het orgasme!
Een van de grootste maatschappelijke indoctrinaties is het feit dat je het “leuk” moet vinden als mens om kinderen te krijgen. Om het voortbestaan van het menselijke ras te waarborgen heeft de natuur een aantal trucjes bedacht. De grootste truc is natuurlijk het orgasme. Voor de mensen die niet weten wat een orgasme is, hier de definitie: Een orgasme, ook wel climax (hoogtepunt) of klaarkomen genoemd, is het uiteindelijke lichamelijke en geestelijke resultaat van een seksuele stimulering die door zowel de mannelijke als de vrouwelijke sekse wordt beleefd. Het ultieme genot dat gevoeld wordt tijdens een orgasme is een stimulans om geslachtsverkeer te hebben, en dient zo de voortplanting. Maar naast het orgasme is daar natuurlijk ook de druk van de gehele maatschappij om baby’s leuk en schattig te vinden en als je de juiste leeftijd hebt bereikt dan wordt je geacht aan de productie te gaan.

Zou het orgasme er niet zijn, dan zou men minder geprikkeld zijn om geslachtsverkeer te hebben met als gevolg dat de mogelijkheid om baby’s te verwekken zou worden beperkt. Maar de natuur is slimmer dan de mens en heeft dus dat orgasme ontwikkeld zodat wij steeds weer met elkaar naar bed willen gaan. De een natuurlijk meer dan de ander maar toch. Je moet je voorstellen dat het orgasme maar een paar seconden duurt, maar dat het in potentie een baby kan veroorzaken waar je vervolgens de rest van je leven mee bent “belast”. Het orgasme is als het ware “het kusje op de zere plek”.

En het doet “zeer”. In het begin leeft de vrouw negen maanden met een parasiet in haar buik die haar ziek maakt, haar karakter verandert door een overvloed aan hormonen, ochtend misselijkheid veroorzaakt en striae oftewel zwangerschapsstrepen op je huid rondom je buik, waardoor je nooit meer een bikini aankan en je man derhalve naar andere vrouwen gaat staren die wel een strakke buik hebben. Daarna komt de bevalling. Eerst de verschrikkelijk pijnlijke weeën, waarna je geacht wordt de baby uit een te klein gat te persen onder toezicht van vijf mensen die in je kruis staren. Als het niet lukt, geen zorgen, dan knippen ze even een stukje open. Aambeien door te veel druk, incontinentie, ranzige bloedrotzooi die eruit plenst als je vliezen breken. Waarna een plakkerig gerimpeld kind op je gedumpt wordt. En vergeet niet mee te spelen, want je moet het “leuk” vinden. Zo is ons immers geleerd van kleins af aan.

Als man krijg je een bundeltje leven in je armen gedrukt, waarna je vervolgens nooit meer kan uitslapen en vervolgens jaren luiers mag schoonmaken en diarree en kots mag opruimen. Jankende kinderen ‘s nachts, en overdag. Constant achter je kinderen aanmoeten, hierheen brengen daar weer ophalen. Zwemles, cricket, judo, voetbal en maar heen en weer stressen. Verplicht huiswerk maken. Teletubbies kijken en het uiterst irritante Wonderteam “wat maakt ons sterk…teamwerk. “ en niet te vergeten dat kutwijf dat altijd alles weet....Dora! Maar we moeten het allemaal natuurlijk wel “leuk” blijven vinden. Zo is ons immers geleerd van kleins af aan. Zal ik je wat vertellen, het enige leuke moment dat ik me kan voorstellen is als ze oud genoeg zijn om het huis uit te gaan.

Enfin, 30 mei 2011 werd mijn vierde kind geboren. Mijn derde zoon en hij is Godzijdank kerngezond. Het was alweer de vierde keer de mooiste dag van mijn leven en dit zeg ik zonder enig sarcasme. Ik ben blij, wij zijn blij, mijn familie is blij, de straat is blij, de burgemeester is blij (we kregen namelijk een automatisch verstuurde brief voor de nieuwe aanwinst na inschrijving bij op het stadhuis) Voor zover ik weet is de koningin ook blij, want weer een belastingbetaler erbij. En zo leefden we nog lang en gelukkig.......LANG LEVE HET ORGASME!
Ster advertentie
Ster advertentie