FunX

Poppe: ''Beenie Man heeft me echt 200 procent support gegeven''

  1. Newschevron right
  2. Poppe: ''Beenie Man heeft me echt 200 procent support gegeven''

De Surinaamse artiest Poppe was de grote winnaar van de Su Music Awards 2017. Ze mocht twee prijzen mee naar huis nemen, namelijk de Su Music Song voor haar nummer Mi Law en de prijs van Beste Vrouwelijke Artiest. Nu is Poppe helemaal klaar voor haar doorbraak in Nederland. Ouassima zocht haar op in Rotterdam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

''Ik ben heel bekend in Suriname, maar ik wil nu ook hier bekend worden. Ik denk wel dat het gaat lukken. Damaru en Kenny B is het ook gelukt. Ik werk hard.''

Afrika

De Su Music Awards won ze met haar track Mi Law. Poppe neemt Ouassima mee naar de plek waar de track is ontstaan. De clip daarvan werd geschoten in Afrika, iets wat voor Poppe echt een droom was die uitkwam. Haar liefde voor het continent is duidelijk terug te zien in de traditionele kleding die ze draagt.

''Ik hou mijn cultuur hoog. En dat doe ik sowieso, ook via mijn kleding.''

Samenwerkingen

Poppe werkte al samen met grote artiesten als Angelo King en Junior Kelly. Maar ook in Nederland zijn er een aantal artiesten die ze heel tof vindt, zoals D-Double, Sevn Alias en Jairzinho.

''Alles is hier is Tempo, man. In Nederland zeker.''

Beenie man

Eén samenwerking is al bekend: Beenie Man. Ouassima kan niet wachten op de release, dus vraagt alvast om een exclusief voorproefje. En die krijgt ze!

''Beenie Man heeft een goede karma. Hij heeft me echt 200 procent support gegeven. Hij is echt flexie.''

Ster advertentie
Ster advertentie