FunX

Marco Borsato: "Succes is maakbaar"

  1. Newschevron right
  2. Marco Borsato: "Succes is maakbaar"
Volgens Marco Borsato is succes maakbaar: "Sommige mensen dichten altijd alles toe aan toeval en ik geloof in de maakbaarheid van de wereld en in de maakbaarheid van succes. Ik geloof dat door zelf initiatief te nemen je processen in gang kan zetten." Dat zei de zanger vanmorgen in Start, de ochtendshow van FunX.

Fernando belde met Borsato omdat hij op 25 mei tijdens Hi5 Rhythm For Succes de Martin Luther King/Hi5 Award in ontvangst mag nemen. De zanger wint de prijs "omdat hij zich onbezoldigd op vele manieren inzet, om de situatie van oorlogskinderen en het werk van War Child, onder de aandacht te brengen," Ook wordt hij geprezen om het feit dat hij zich laat leiden vanuit eigen kracht.

Fernando vroeg Marco wat de prijs voor hem betekent. "Deze prijs draagt de naam van een persoon die in de hele wereld bewondering oproept dus dat doet me wel wat. Zeker omdat het een keer iets is voor iets wat ik doe naast mijn muzikale werk en wat me misschien wel net zoveel aan het hart gaat als de muziek." aldus de zanger.

Afrojack?
En hoe zit het nou precies met de eventuele samenwerking tussen Marco Borsato en Afrojack? Volgens de zanger is er inderdaad contact geweest met de DJ maar meer wil hij er nog niet over zeggen: "Over hoe en wat kan ik nog niks zeggen want we moeten eerst nog een vervolgafspraak maken."

Beluister hier het interview met Marco Borsato:
Ster advertentie
Ster advertentie