FunX

Ben jij de nieuwe Alicia Keys of Trey Songz? Laat je horen in Shaq's Love Song Contest

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Ben jij de nieuwe Alicia Keys of Trey Songz? Laat je horen in Shaq's Love Song Contest

De meest romantische dag van het jaar is in aantocht: Valentijnsdag. En dit jaar geven we JOU de kans om de Sound of Valentine te zijn. Dus kan jij goed zingen? En echt de emotie van een romantische Valentijnstrack overbrengen? Meld je dan nu aan voor Shaq’s Love Song Contest.

Shaq's Love Song Contest

De meeste mensen die Shaquille volgen op Instagram hebben kunnen zien hoe hij een tijd geleden via zijn Instagram een zangcontest hield. In 'Shaq’s Love Song Contest' strijden 8 kandidaten voor de nummer één-spot. In een drie ronden tellende afvalrace kan jij de titel 'Shaq’s Love Song King of Queen' pakken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

King or Queen of Love Songs

Als winnaar word je niet alleen gekroond tot Shaq’s Love Song King of Queen, maar mag je ook live op FunX jouw versie doen van de nummer 1 in de Valentijn Top 50 op zondag 14 februari. Dus wil jij je skills showen, op veilige afstand ''you should let me love you'' tegen je Valentijn zeggen of simpelweg je bump 'n grind-skills promoten? Stuur dan een filmpje van maximaal 1 minuut - waarin je jouw favoriete liefdestrack zingt - naar lovesong@funx.nl.

Valentijn Top 50

Is zelf een liedje zingen het niet helemaal voor jou, maar wil je wel graag Valentijnsdag vieren met FunX? Zondag 14 februari kun je tussen 12.00 en 16.00 luisteren naar de Valentijn Top 50. Zwoele, romantische en sexy tracks gegarandeerd!

Ster advertentie
Ster advertentie