FunX

Verrassende nieuwe acteurs in Mocro Maffia: "Niemand ziet dit aankomen"

foto: Beeld: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Verrassende nieuwe acteurs in Mocro Maffia: "Niemand ziet dit aankomen"

Goed nieuws voor iedereen die thuis zit en zich verveelt. Vanaf vandaag kan je weer genieten van een nieuw seizoen van Mocro Maffia. Hoe chill is dat?! Vanwege het coronavirus gooit Videoland vandaag de eerste aflevering van seizoen 2 online! Hoofdrolspeler en creatief producent Achmed Akkabi a.k.a. 'De Paus' vertelde in Start met Fernando wat we ervan kunnen verwachten.

Why not?

Oorspronkelijk zou het tweede seizoen van de hitserie pas over zo'n twee weken uitkomen. Door de rare tijden waarin we leven, vervelen veel mensen zich die thuis in quarantaine zitten. Daarom werd Achmed aan alle kanten gevraagd of Mocro Maffia niet eerder kon verschijnen. Dat lukte uiteindelijk tot vreugde van de fans. "Iedereen moet zich een beetje aanpassen aan deze nieuwe situatie waarin we met z'n allen zitten. [...] Het heeft veel werk gekost, maar we kunnen dus iedere dag een aflevering droppen. Dat redden we nog net, dus why not?"

Paus

Het laatste wat er van Achmeds personage Paus te zien was in het laatste seizoen, is dat hij ging trouwen en zijn vrouw werd opgeblazen. Achmed vertelt een beetje hoe zijn personage zich gaat ontwikkelen in het tweede seizoen:

"Paus gedraagt zich het tweede seizoen best wel wisselend. De ene keer zondert hij zich af, de andere keer staat ie aan de voorgrond van de actie. Hij gaat dit seizoen moeten leren dat er geen andere optie is dan te veranderen als hij zijn functie serieus wil nemen. We hebben vorig seizoen al gezien dat hij heel moeilijk is van vertrouwen. Maar goed, als je wilt doorgroeien, moet je op een gegeven moment wel echt mensen gaan vertrouwen. Dat soort thema's spelen allemaal mee voor dat karakter dit seizoen."

Juweeltjes

Mocro Maffia staat erom bekend om beginnende en talentvolle acteurs en artiesten de kans te geven. Achmed is vooral blij dat de nieuwe toevoegingen aan de cast van het tweede seizoen nog niet zijn uitgelekt. "Geloof me, er zitten een paar juweeltjes tussen die echt niemand gaat zien aankomen." Ook de soundtrack komt op 27 maart met muziek van allerlei opkomende artiesten. "Ook daar geven we jong en nieuw talent de kans. We hebben artiesten zoals Fous, Buikje en AP. Dat zijn ook jonge jongens die nog aan het begin van hun carrière staan."

Ster advertentie
Ster advertentie