FunX

Sanae Orchi: "PowNews is goed excuus om brutaal te zijn"

  1. Newschevron right
  2. Sanae Orchi: "PowNews is goed excuus om brutaal te zijn"
Een jaar geleden maakte Sanae Orchi nog reports voor FunX, maar sinds kort werkt ze voor het PowNews en is ze ook nog genomineerd voor een TANS Award. De overstap van de AT5 nieuwslezeres naar de brutaalste omroep van Nederland leverde haar verschillende reacties op: "De ene vond het supertof, een ander unfriendde mij direct."Brutaal

Sanae vertelde in Start dat ze de aanbieding van omroep PowNed niet kon laten schieten: "Ik mag dagelijks op pad als landelijk verslaggever en dat vind ik heel mooi om te doen. (..) Ik heb even nagedacht over de stijl, maar dat maakt de uitdaging voor mij alleen maar groter. Ik heb nu een heel goed excuus om brutaal te zijn," zei ze lachend tegen Fernando.

TANS Award

De nominatie voor een TANS Award vindt Sanae 'supervet': "Ik vind het leuk om te zien dat mensen mij inspirerend vinden. (..) Ik voel me heel erg vereerd." Ze heeft zelf gestemd op Ilias Zian: "Hij zet zich in voor Marokkaanse homo’s en ik vind het altijd stoer, omdat hij de ballen heeft om daar voor uit te komen."

Sanae als FunX-reporter
Ster advertentie
Ster advertentie