FunX

Dopebwoy primeurt nieuwe single 'Cartier' én ontvangt gouden plaat voor 'Selecta'

  1. Newschevron right
  2. Dopebwoy primeurt nieuwe single 'Cartier' én ontvangt gouden plaat voor 'Selecta'

Dopebwoy is van alle muzikale markten thuis: beats maken, rappen, hij kan het allemaal... De alleskunner kwam langs bij Morad en Shay om zijn nieuwe track Cartier te primeuren, maar in de FunX-studio stond hem zelf ook nog een grote verrassing te wachten.

Beats

Maar serieus... Dopebwoy, is dat nu een rapper of een producer? Als je het Dopebwoy zelf vraagt, zou hij zichzelf eerder rapper noemen. Toch wil hij zich ook meer gaan richten op de internationale markt als producer.

''Beats maken, dat is geen taal. Daarmee kan ik veel verder komen op de internationale markt. Ik hoop goede featurings binnen te slepen en zo groter te worden.''

Cirkel

Dopebwoy liet in een eerder interview weten dat hij het aantal mensen met wie hij werkt wat meer wil gaan beperken. Ondanks dat, staat de deur nog steeds altijd op een klein kiertje...

''Ik wil dit cirkeltje houden. Met deze mensen wil ik het gewoon doen. Mocht er iemand zijn die ik echt voel, ga ik wel met diegene werken. Maar ik hoef niet per se met iedereen te werken, zoals eerst.''

4x duurder

Dopebwoy heeft zelf al wat hits op zijn naam staan, maar helaas ging één enorm populaire track aan zijn neus voorbij. Hij zou namelijk de beat maken voor de megahit 4x Duurder, maar helaas kreeg hij de track niet op tijd af.

''Chivv gaf me een week om die beat te maken en ik had het zo druk. Een week later zei ik, ik heb die beat, maar toen had de producer van MHD het al gedaan.''

Cartier

Uiteraard heeft Dopebwoy de beat niet weggegooid. Hij heeft samengewerkt met 3robi en Chivv voor zijn nieuwe single Cartier. Hij liet het nieuwe nummer exclusief horen op FunX, maar vanavond wordt de single officieel uitgebracht. De clip wordt vrijdag 23 juni om 15.00 geprimeurd op FunX, dus houd FunX.nl in de gaten!

''De track is al gelekt en wordt verkocht op schoolpleinen. Dat heb ik echt nog nooit meegemaakt.''

Goud

De track die ervoor heeft gezorgd dat Dopebwoy zichzelf echt goed op de kaart heeft kunnen zetten, is Selecta in samenwerking met Jayh. Morad en Shay hebben een bijzondere verrassing voor hem: Selecta is goud!

nog meer Goud

Veel Nieuw Goud voor Dopebwoy, want afgelopen zondag ontving hij tijdens FunX Talent ook al goud als producer van Laatste Keer met Zefanio en Jonna Fraser.

Ster advertentie
Ster advertentie