FunX

"Goede comeback van Donkey Kong Country"

  1. Newschevron right
  2. "Goede comeback van Donkey Kong Country"
Boris van de Gamekings is deze week blij, want er komen allemaal geweldige klassiekers terug in een nieuw jasje. Een daarvan is Donkey Kong Country Returns 3D, de klassieker die ooit uitkwam op de Super Nintendo. De opvolger is volgens hem weer tof, maar wel erg moeilijk voor de normale gamer.

Een van de beste Star Wars games Knights of the Republic is nu ook uitgekomen voor de iPad. "Dat vind ik bizar want het is een gigantische game. Dat gaat echt om duizenden uren voice-acting en dat staat ook op die iPad. Het is ook gelijk de grootste game ooit op de iPad met 2,5 gb," zegt Boris.

Wolfenstein is ook weer zo'n oude klassieker, maar de nieuwe game The New World Order belooft volgens Boris wat. "Eind jaren negentig had je veel van dat soort games, maar deze komt uit op de Xbox One en de Playstation 4 en het ziet er fantastisch uit," aldus de Gameking.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F94790840"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie