FunX

FunX deze week LIVE vanaf Amsterdam Dance Event in Melkweg Café

  1. Newschevron right
  2. FunX deze week LIVE vanaf Amsterdam Dance Event in Melkweg Café

FunX zendt live uit vanaf het Amsterdam Dance Event! Van woensdag 14 t/m zaterdag 17 oktober staat de mobiele studio in het Melkweg Café. Daar worden de meest toffe gasten uit binnen- en buitenland ontvangen. Om je alvast een tipje van de sluier te geven: The Partysquad, Chuckie, Far East Movement, Nicki Romero, D-Rashid, Sidney Samson, Abstract, Vato Gonzalez en GLOWINTHEDARK komen gezellig langs.

De speciale ADE-uitzending start dagelijks vanaf 16.00 uur en gaat door tot in de late uurtjes. Op vrijdag begint de ADE-show om 19.00 uur.

Kom langs!

Naast dat FunX live uitzendt in het Melkweg Café, worden er ook hele toffe feestjes gehouden in de twee zalen van de Melkweg. Zo nodigt The Partysquad heel wat bekende muziekvrienden uit voor hun Rebel Yard feestje. Daarnaast is er een Nicky Romero & friends ADE-party in de Melkweg.

Als je toch naar één van de events in de Melkweg gaat, ben je vrij om een bezoekje te brengen aan de mobiele FunX studio!

Kijk mee via social media

Kun je niet langs de studio komen..geen zorgen! Alles is live te volgen via de social media-kanalen van FunX (Snapchat: funxfm, Instagram, Facebook, Twitter).

Om alvast in de stemming te komen: een terugblik op FunX x ADE 2014!
Ster advertentie
Ster advertentie