FunX

Robert Kranenborg over de citytrips met Boef: "Hij is een goede vriend geworden"

foto: Instagram boef072
  1. Newschevron right
  2. Robert Kranenborg over de citytrips met Boef: "Hij is een goede vriend geworden"

Vanavond is er een nieuw programma op televisie: Celebrity Citytrip. Twee bekende Nederlanders gaan met elkaar op reis en laten de must-do's van hun favoriete stad zien. In de eerste aflevering gaat chef-kok Robert Kranenborg op citytrip. En raad eens met wie? Gewoon Boef man! De chef-kok vertelde over de reis naar Brussel en Marrakesh.

brussel

Boef nam de chef-kok mee naar Marrakesh en Robert Kranenborg wilde Boef zijn stad Brussel laten zien. Hij heeft een speciale band met de stad, omdat hij er acht jaar gewoond en gewerkt heeft. In de Belgische hoofdstad liet Robert Kranenborg alles zien waar hij plezier aan beleeft. Van architectuur tot restaurants. "Ik ben natuurlijk kok in hart en nieren en ik wilde kijken of hij daar ook plezier uit kan halen", vertelt de chef-kok.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

boef

Er is natuurlijk veel te doen geweest rond Boef. Maar dat kon Robert Kranenborg niet zoveel schelen. "Ik heb ook alles uitgeprobeerd en ik ben ook niet zo'n lieve jongen geweest. Ik had geen slecht beeld van hem en wat mij opviel is dat Boef heel nieuwsgierig is en heel veel wil meemaken. Wat Boef leuk en interessant vindt, wil hij ook met anderen delen. We hebben gelachen, serieuze gesprekken gevoerd en we hebben elkaar verbaasd. Ik denk dat hij voor lange tijd een goede vriend is geworden!"

Ster advertentie
Ster advertentie