FunX

Ingairo (11) mag op stage bij Real Madrid: "Ik moest bijna huilen"

foto: YouTube: NOS Jeugdjournaal
  1. Newschevron right
  2. Ingairo (11) mag op stage bij Real Madrid: "Ik moest bijna huilen"

Het is de droom bijna iedere jonge voetballer: spelen bij Real Madrid. Voor de 11-jarige Ingairo wordt die droom voor even werkelijkheid. Volgend jaar mag hij namelijk op stage bij de voetbalclub uit Spanje en in Start met Fernando vertelde hij hier meer over: "Sommige klasgenootjes waren wel jaloers."

Ingairo in Start met Fernando over zijn aankomende stage bij Real Madrid

'Plezier maken'

Ingairo legt uit hoe de stage tot stand is gekomen. "Ik heb meegedaan aan een kamp, gewoon om lekker te voetballen en plezier te maken. Zo is het een beetje gekomen", aldus de 11-jarige voetballer, die in een video van het NOS Jeugdjournaal al vertelde dat hij opviel door zijn houding. "Ik luisterde heel goed en ik hielp ook altijd. Daar keken ze naar", zegt hij. "En ik ben ook best wel snel", voegde hij daaraan toe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reactie

Ingairo legt aan Fernano uit dat hij bijna sprakeloos was toen hij het goede nieuws hoorde. "Ik zei niet zoveel. Ik was gewoon superblij. Ik moest ook wel bijna huilen, maar vooral blij." Of zijn klasgenootjes ook blij voor hem waren? "Sommige waren wel jaloers. Vooral me beste vriend, die was ook wel een beetje jaloers", aldus Ingairo.

Trainen in het stadion

Ingairo legt uit wat hem precies te wachten staat. "Ik ga naar het trainingskamp van Real Madrid. Daar ga ik ook gewoon trainen en in het stadion, daar ga ik ook nog heen, ga ik ook trainen. Daarnaast nog door het stadion heenlopen, enzo."

De 11-jarige Real Madrid-fan is zelf linksbuiten en het is dan ook niet lastig te raden wie zijn grote voorbeeld is. "Cristiano Ronaldo."

Ster advertentie
Ster advertentie