FunX

Jong en succesvol bij de NTR

  1. Newschevron right
  2. Jong en succesvol bij de NTR
Yassin Saddiki werkt als HR Advisor bij de NTR. Hij zet zich onder meer in voor het initiatief iNTRo, waarbij het personeelsbestand verrijkt wordt met jonge mensen met een bi-culturele achtergrond. Zondag 10 juni vertelde hij hierover in Hi5. Ook nam Yassin een gewilde vacature mee: Productie Assistent voor het programma Klokhuis.


Communicatie
Hij is pas 25, maar Yassin heeft al een indrukwekkende cv opgebouwd. Na zijn studie Communicatie aan het Fontys in Eindhoven, ging hij aan de slag als projectmanager bij Maroquistars (http://www.maroquistars.nl). Een organisatie waarbinnen hij zich samen met een aantal BNers richtte op het positief beïnvloeden van het zelfbeeld van jongeren en het beeld dat de buitenwereld van hen heeft. Daarna ging Yassin aan de slag als projectmanager bij Hart voor Amsterdam, met als belangrijkste taak multinationals aan maatschappelijke doelen te koppelen. Naast zijn baan bij de NTR heeft Yassin ook zijn eigen bedrijf genaamd Saddiki Consultancy.

Profvoetballer
Profvoetballer, dat is wat Yassin eigenlijk wilde worden toen hij klein was. Hij deed een poging als spits, maar werd met zijn 1 meter 98 al snel als verdediger ingezet. Behalve qua lengte sprong Yassin er niet echt uit. Basketbal lag meer voor de hand, maar Yassin bleek niet te kunnen mikken, dus een carrière als professioneel sporter was geen lang leven beschoren.

Hi5 gemist?
Luister hieronder de uitzending met Yassin Saddiki terug en hoor hoe FunX-luisteraar Felicity met succes solliciteert naar de vacature!

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201206101700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie