FunX

Niet alleen artiesten maar ook bezoekers van FunX Music Awards kregen een prijs

foto: Faye van Os
  1. Newschevron right
  2. Niet alleen artiesten maar ook bezoekers van FunX Music Awards kregen een prijs

De langverwachte FunX Music Awards zitten er alweer op. Niet alleen artiesten vielen in de prijzen, maar ook sommige bezoekers kregen een award uitgereikt. Senio liep door het publiek om speciale awards uit te delen voor het mooiste kapsel, de beste openingszin, de beste danser, het beste koppel en tot slot de beste drip.

Mooiste kapsel

Terwijl Senio door de menigte loopt, stuit hij op Dylisa haar prachtige haar. We vragen haar hoe ze aan d'r mooie kapsel komt. "Mijn geheim is haar- en beautyproducten." We proberen nog wat los te vroeten bij Dylisa, maar daar gaat ze niet op in. "Ik ga niet vertellen wat ik precies doe, want anders loopt iedereen er straks net zo fleeky bij als ik."

foto: Faye van Os

Dylisa

Beste openingszin

"Ik was op een verjaardag van een meisje die ik wel zag zitten. Ik vroeg haar hoe oud ze was geworden. Toen zei ze: 'Ik ben 25 geworden'. Toen zei ik: 25 years old but you look like a 10.'" Hiermee pakte hij haar volledig in. De jarige werd zijn vriendin en ze zijn nu al een half jaar samen. Kortom, een openingszin om te onthouden voor als je iemand wil fixen.

foto: Faye van Os

Cry

Beste danser

Voor de beste dansmoves moet je bij Ellen zijn. Deze chick staat helemaal los te gaan tussen het FunX promoteam. Door lekker met haar billen te schudden krijgt ze al haar vriendinnen mee en hypet ze iedereen op. "Ik dans overal: thuis, in de club, op feestjes, overal. Waar ik ook kom, ik krijg altijd het hele publiek mee."

foto: Faye van Os

Ellen

Beste koppel

Er lopen veel cute koppeltjes rond op de FunX Music Awards, maar een stel springt er wel uit. Luna en Tarik staan heerlijk met elkaar te viben. Ze hebben wel vaker dit soort dates. "Ik ga altijd met m’n vriend mee. Hij werkt voor Sony Music en dan ga ik vaak met hem mee naar dit soort evenementen, heel gezellig vind ik dat."

foto: Faye van Os

Luna en Tarik

Beste drip

En hoe kan het ook anders, Senio gaat ervandoor met de beste drip. Waarom hij de beste drip verdient, heeft hij zo zijn redenen voor. “Mijn outfit is flamboyant, elegant, pikant en fantastisch, daarom win ik beste drip.”

foto: Faye van Os

Senio

Ster advertentie
Ster advertentie