FunX

Lucia Rijker en Eminem hadden dezelfde trainer

  1. Newschevron right
  2. Lucia Rijker en Eminem hadden dezelfde trainer
Dankzij het SBS6 programma Sterren Springen kon je de afgelopen weekenden al genieten van angstige en bikkelharde BN'ers in. Er zaten hele mooie sprongen tussen en daar was onder andere finalist Lucia Rijker voor verantwoordelijk. De beroemde Nederlandse bokser vertelde bij Fernando in Start hoe ze zichzelf leerde kennen tijdens de show: "Ik had de eerste drie weken voor elke training diarree, zo bang was ik. Het is de kunst om het met die angst toch te doen."

Lucia's badpakkie

Lucia vertelde dat ze in Australië was toen SBS6 haar belde om mee te doen aan Sterren Springen. "Mijn omgeving zei dat ik het niet moest doen, maar dat triggerde mij en na één proeflesje was ik verkocht. Ik dacht WOW en voelde me een kind van tien in mijn badpakkie," vertelde ze in de FunX ochtendshow.

Aangereden

Lucia vond het tijdens haar proefles leuk om weer iets nieuws te doen, totdat ze de volgende dag wakker werd: "Ik voelde me aangereden door een auto en merkte dat ik geen 18 meer was. Na wat onderhandelingen kreeg ik alles wat ik vroeg." Toch was ze pas echt overtuigd toen ze hoorde dat er een Olympisch kampioen en een hele bekende turner aan de show mee zouden doen.

Eminem

Wat maar weinig mensen van Lucia weten is dat haar trainer ook de trainer was van Eminem. Zij heeft hem een paar keer ontmoet rondom de privélessen bij haar trainer en volgens Lucia kan de rapper flinke klappen uitdelen: "Hij kan echt vechten hoor, maar dat moet wel want Detroit is een keiharde stad. Ik durfde daar niet eens alleen naar het toilet, omdat je wordt lastiggevallen."

Anna-Alicia Sklias

Fernando sprak ook met Anna-Alicia Sklias, die eigenlijk in de studio zou zitten maar zich versliep. Ze vertelde dat ze kapot was van de trainingen en dat het je mentaal toch wel raakte, omdat je zo weinig tijd hebt: "Ik durfde van 7,5 meter niet naar beneden, omdat het voelt alsof je na iedere sprong weer opnieuw begint."

Ster advertentie
Ster advertentie