FunX

Poepen en plassen waar je partner bij is: hartstikke normaal of not done?

  1. Newschevron right
  2. Poepen en plassen waar je partner bij is: hartstikke normaal of not done?

Het is altijd een spannend moment: voor het eerst naar de wc gaan waar je liefje bij is. Sommigen mensen schamen zich al voor een plasje, maar de grote behoefte is voor velen pas écht een probleem. Maar wanneer kan zoiets nu wel of niet? Morad & Shay belden met datingcoach Tom Gorny en stelden hem de grote vraag: wanneer is het 'normaal' om naar het toilet te gaan met je liefje in de buurt?

prinsjesjes

Hoewel vaak wordt gedacht dat het de mannen zijn die vrouwen zien als een prinsjesje die niet poept, klopt dat beeld volgens Tom niet helemaal. Hij laat weten dat het juist vaak vrouwen zijn die dat perfecte beeld in stand willen houden.

''Een beetje vies is ook best wel lekker. Het wordt menselijker, vrijer en chiller als je ook die kant van jezelf laat zien. Je kunt je relatie op die manier naar een hoger niveau tillen.''

Rustig opbouwen

Natuurlijk moet je daarin ook niet doorslaan en niet gelijk gaan zitten poepen als je elkaar net hebt ontmoet. Maar rustig aftasten of de ander daar klaar voor is, kan helemaal geen kwaad volgens Tom.

''Bouw het op. Ga eerst plassen en zie wat er gebeurt, dan zie je vanzelf hoe een ander reageert. Als je je al inhoudt met poepen, dan houdt je sowieso ook in met seks. Hoe vrijer je daarin bent, hoe intiemer en fijner het wordt.''

Ster advertentie
Ster advertentie