FunX

Shay in tranen na heftig verhaal Nagaina die vaders graf bezocht op Curaçao

  1. Newschevron right
  2. Shay in tranen na heftig verhaal Nagaina die vaders graf bezocht op Curaçao

Tijdens de laatste week van Morad & Shay nodigen zij elke dag hun Radio Friends 4 Life uit. Gisteren waren luisteraars Nagaina en Jeroen te gast. Jeroen kocht een paar maanden geleden live in de show van Morad en Shay een ticket voor Nagaina, zodat zij naar Curaçao kon vliegen om voor het eerst haar vaders graf te bezoeken. Nagiana deelde haar emotionele verhaal over het bezoek en Shay hield het niet droog.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ticket cadeau

Jeroen Yousfi verraste ons allemaal toen hij afgelopen zomer live in de uitzending van Morad & Shay de grootste wens van FunX-luisteraar Nagaina liet uitkomen. Zij vertelde toen on air dat ze niets liever wilde dan het graf van haar vader en broer te bezoeken op Curaçao, maar daar geen geld voor had. Jeroen belde met FunX om te zeggen dat hij haar ticket wilde betalen.

BEzoek

Een paar maanden geleden bezocht Nagaina samen met haar broer het graf van haar vader. "Toen ik daar eenmaal stond, kon ik alleen maar huilen." Nagaina was sprakeloos en blij dat ze er eindelijk kon zijn.

"'Papa, ik ben er,' was het enige dat ik kon zeggen."

Laatste woorden

Nagaina vertelt aan Morad en Shay ook over de avond voor haar vader overleed. "Mijn stiefmoeder vertelde mij dat de avond voor hij overleed ze op bed lagen en hij zei dat hij mij wilde spreken." Uiteindelijk appte hij Nagaina, maar zij had die avond net bezoek. "Ik dacht: ik app hem morgen wel, maar die morgen kwam nooit." Nagaina heeft het zichzelf altijd kwalijk genomen dat ze zijn laatste worden nooit gehoord heeft.

Na dit emotionele verhaal prijst Shay Nagaina voor haar eerlijkheid: "Niet normaal bijzonder hoe gedetailleerd jij durft te vertellen over hoe deze reis was. Dat is echt niet normaal hoor. Dat is echt een kijkje in je ziel."

Ster advertentie
Ster advertentie