FunX

GTA V uitgesteld en PS4 aankondiging?

  1. Newschevron right
  2. GTA V uitgesteld en PS4 aankondiging?
De nieuwe Grand Theft Auto is tot grote teleurstelling van de fans uitgesteld naar 17 september. GTA V stond eerst gepland voor de lente. De game-ontwikkelaars gaven als reden dat ze de game nog beter willen maken. "De impact van GTA is zo groot dat Twitter twee minuten uit de lucht is geweest nadat het bekend werd gemaakt," aldus Gameking JJ. "Dat zou wel eens de laatste grote game op de huide generatie consoles kunnen worden omdat ook al een beetje is uitgelekt dat op 20 februari aanstaande naar alle waarschijnlijkheid Sony gaat bekendmaken wat de Playstation 4 wordt en Xbox zal dan snel gaan volgen."


Playstation 4
Gisteren werden gamers ook even wakker geschud door een tweet van PlayStation waarin ze een link naar een teaser video hadden geplaatst. Uit de beelden valt niet veel informatie te halen maar aan de hand van Sony's woorden 'bekijk de toekomst' denken analisten dat het om een aankondiging van de PlayStation 4 gaat. Sony houdt op 20 februari een persconferentie. De PS Vita werd in 2011 ook rond deze periode van het jaar aangekondigd tijdens een 'PlayStation Meeting' en niet op de E3-gamebeurs.

{source}
<iframe width="550" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/d-3GMHIgR-U" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Overig game nieuws
Verder had JJ het ook over Splinter Cell Blacklist, Killzone voor de PSVita, Medal of Honor, Prince of Persia en de sluiting van de studio van Epic Mickey.


{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F77375355"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie