FunX

Bij elkaar blijven voor je kind: dapper of niet?

  1. Newschevron right
  2. Bij elkaar blijven voor je kind: dapper of niet?
Een scheiding is nooit leuk, maar als er kinderen in het spel zijn, wordt het helemaal lastig. Wat doe je in zo'n situatie? Blijf je bij elkaar voor de kinderen of ga je toch uit elkaar? Zarayda vroeg het jou in CritiX met de stelling: ‘Het is dapper om voor je kind(eren) bij elkaar te blijven’.De stemmen gingen bijna gelijk op en uiteindelijk was 48,3% het eens met de stelling.

Een anonieme FunX luisteraar vertelde dat zij momenteel midden in een scheiding zit: "Ik ben ook een tijd doorgegaan met de relatie voor mijn kinderen, maar je hebt toch de verantwoordelijkheid om je kind voorwaardelijk lief te hebben en ze een stabiele basis te geven. Als je huwelijk niet goed gaat, weten je kinderen dat en lijden ze daaronder."



Rapper D.A.B. heeft samen met Spikey Spike ooit het nummer 'Hoe Kan Ik' geschreven over de scheiding van zijn ouders. Zarayda sprak openhartig met de rapper over de scheiding van zijn ouders: "Mijn vader besloot om weg te gaan en zich nooit meer om te draaien. Mijn moeder heeft daar een harde klap van gehad en was niet meer in staat om voor de kinderen te zorgen."



Arjan vertelt op Facebook dat hij het niet dapper vindt om voor je kinderen bij elkaar te zijn: "Ik heb ook nog een leven.. ik wil ook gelukkig zijn. Dus ik zou er nooit voor kiezen om bij elkaar te blijven." Esther snapt dat wel: "Kinderen voelen alles, dus ook als papa en mama niet meer van elkaar houden." Ook Cynthia begrijpt het: "Het is vaak dapperder uit de situatie te gaan dan erin te blijven." Bilal ziet het anders: "Gescheiden ouders hebben een slechtere toekomst dan ouders die bij elkaar zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie