FunX

Priceless belooft nieuw album SFB: "We zijn het de fans verschuldigd"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Priceless belooft nieuw album SFB: "We zijn het de fans verschuldigd"

De boys van SFB dropten afgelopen zondag eindelijk hun eerste track in twee jaar. De laatste tunes dateerden alweer uit 2018, denk aan classics zoals Shutdown en Fallin'. Hun nieuwe track Legendary kwam als een grote verrassing voor de fans en de boys zijn weer helemaal back. Zo beloofde Priceless in Start met Fernando dat er zelfs een nieuw album aankomt!

Nieuw album
Zelf ziet Priceless het niet als een comeback van de groep, aangezien ze nooit uit elkaar zijn geweest. Normaal gesproken dropt de groep ieder jaar een album, maar dat gebeurde vorig jaar niet. De fans dachten aan het ergste, maar Priceless legt uit: "Vorig jaar zouden we het ook doen, maar iedereen was druk met zijn eigen shit. Het kwam gewoon niet uit. We hadden het album wel altijd op de planning." Uiteindelijk belde Spanker de hele gang op om zich te verzamelen en een nieuw album te maken. "Het is nu al geactiveerd, dus we kunnen niet meer terug. We zijn nu bezig met het album. Dat zijn we de fans verschuldigd. [...] We got y'all."

Lockdown Life

Priceless vertelde ook meer over zijn lockdown life in deze coronatijd. Zo probeert hij zich in deze dagen fit te houden, omdat hij een tijdje terug ernstig ziek werd. Hij is niet getest op het coronavirus, maar gaat ervan uit dat het een coronabesmetting was. "Ik was twee weken goed ziek en ging zelfs naar het ziekenhuis. Daar wilden ze mij niet testen, ze zeiden dat ze geen tests hadden. Ik ben er wel van overtuigd dat het die shit was, want twee weken is best wel lang. Ik had 40 graden koorts en moest kotsen, dat soort dingen. Gelukkig ben ik weer hersteld."

Ook online houdt de rapper zichzelf fit. Zo kocht hij een Playstation om Call Of Duty te spelen met de boys van SFB. Dat gebeurde vannacht nog tot in de late uurtjes. Priceless vertelt trots en lachend: "Frenna en ik spelen de hele dag. Er is veel concurrentie, hij heeft gisteren verloren, dus hij moet vandaag iets posten eigenlijk. Dat verwacht ik ook van 'm!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie