FunX

Docent Dylan motiveert leerlingen als MeesterVlogger

foto: YouTube: MeesterVlogger
  1. Newschevron right
  2. Docent Dylan motiveert leerlingen als MeesterVlogger

'Eerst schoolwerk, dan disco, dat is een tip van je meester a niffo!' Dylan is een docent economie op de culinaire vakschool Hubertus & Berkhoff. Maar hij is ook de enige echte MeesterVlogger. Met zijn raps wil hij zijn leerlingen motiveren om goed hun best te doen op school. Of dat een beetje lukt? FunX-dj Giorgo belde hem op om dat te vragen.

Motivatie

"Ik merk dat het de motivatie omhoog haalt en dat de leerlingen het leuk vinden om naar mijn lessen te komen." De raps werken dus zeker positief. Dat betekent echter niet dat Dylan rappend voor de klas staat. Hij wil duidelijke grenzen stellen: als je binnen het leslokaal bent, komt je om te leren en buiten het lokaal is er ruimte voor grapjes.

Passies

Dylan is altijd al bezig geweest met rappen en stiekem had hij een carrière in de muziekindustrie wel zien zitten. Toch is de 25-jarige leraar nu blij dat hij voor de klas staat en doet hij dat ook met plezier. Hij heeft zijn twee passies, lesgeven en rappen, weten te combineren. Op zijn Instagram post hij regelmatig video's waarin hij bekende tracks covert.

Klasse

De clip van zijn track Klasse - 'Ik kan zeggen dat ik klasse heb, en ik kan zeggen dat ik klassen heb' - is een echte hit op het internet. Inmiddels is de video al 15 duizend keer bekeken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie