FunX

Randy Verveer: "De dansjes van tegenwoordig zijn niet meer voor papa"

  1. Newschevron right
  2. Randy Verveer: "De dansjes van tegenwoordig zijn niet meer voor papa"

Zondag was het ook op FunX Vaderdag! In CritiX schoven Roué en Randy Verveer voor een vader-en-zoon-kennisquiz. En de comedien en schrijver van het opvoedboek 'Waarom? Daarom!' deelde ook zijn geheimen over het grootbrengen van kinderen.

Straffen

In zijn shows en in zijn boek heeft Roué het onder andere over verschillende manieren van straffen, de meer meegaande 'Nederlandse' versie en de strengere Surinaamse hand. Roué: "De corrigerende tikken die ikzelf heb gekregen, zijn van vroeger. Nu zie ik dat om mij heen niet meer gebeuren."

Jasmine was wel benieuwd wat er gebeurt als Roué en zijn vrouw het een keer niet eens zijn? Grappend vertelt Roué:

"Dan bespreken we dat, maar niet waar de kinderen bij zijn. Dan krijg ikzelf later op mijn flikker en dan weet ik van 'oké, ik ben het toch wel met haar eens'."

Roué vs. Randy

Waaraan stoort Roué zich als het aankomt op zijn zoon, en wanneer schaamt Randy zich voor zijn vader? Hoe goed kennen Randy & Roué elkaar? Beluister het hieronder.

WhatsApp

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het FunX nieuws? Stuur dan een WhatsApp'je met FUNX AAN naar 06 22 97 48 23. En meld je aan voor onze updates!

Ster advertentie
Ster advertentie