FunX

Dit zijn de drie finalisten van de Esko Challenge

  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de drie finalisten van de Esko Challenge

Producer Esko, die je kent van hits zoals Le7nesh, Westside, Kifesh en Hoe Niet, maakte onlangs een exclusieve beat voor Start. Samen met Fernando ging hij op zoek naar rappers die op de beat wilden springen. Vandaag zijn in Start de drie finalisten bekendgemaakt.

drie finalisten

Esko heeft samen met Fernando drie finalisten uitgekozen. En nu is het aan de FunX-luisteraar! Ga naar de Facebookpagina van FunX Start en like het filmpje van jouw favoriet! De winnaar duikt met Esko de studio in en gaat de track echt opnemen.

1. Benzbarz

Esko Challenge: Benzbarz

Kandidaat nr. 1: Benzbarz ? De veertienjarige Benzley is de jongste kandidaat, maar doet zeker niet onder voor de andere finalisten! Vind je dat Benzbarz de #eskochallenge moet winnen? Like het, deel het en drop in de comments waarom hij de beste is! ?

Posted by FunX Start on Tuesday, June 6, 2017

2. Shock Elias

Esko Challenge: Shock Elias

Kandidaat nr. 2: Shock Elias ? De 25 jarige Amsterdammer zag de Esko Challenge voorbij komen, dook meteen de studio in én schoot de volgende ochtend ook een videoclip. Vind je dat Shock Elias de #eskochallenge moet winnen? Like het, deel het en drop in de comments waarom hij volgens jou de beste is!?

Posted by FunX Start on Tuesday, June 6, 2017

3. JM & Ice van UsainBoyz

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aankomende vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt in Start. De week daarna mag de winnaar al met Esko de studio in!

Ster advertentie
Ster advertentie