FunX

14-jarige Benzbarz knalt op nieuwe track met Esko

  1. Newschevron right
  2. 14-jarige Benzbarz knalt op nieuwe track met Esko

"Hij doet het beter dan de meeste rappers die bij mij in de studio komen." Dat zei hitproducer Esko vanmorgen over de 14-jarige Benzbarz in Start. Zowel hij als Fernando zijn erg onder de indruk van deze jonge boy, die zich afgelopen zomer opgaf voor Nandobeats: Esko Challenge.

Benzbenz

Benzbarz werd uitgekozen om samen met Esko de studio in te duiken. "Het is gewoon een droom die uitkomt. Je kijkt naar hem op YouTube en dan ineens mag je met hem werken." Samen hebben ze zijn eerste single Benzbenz opgenomen, waarvan later vandaag ook de videoclip verschijnt.

geschrokken

Esko geloofde meteen in het talent van Benzbarz.

"Ik was geschrokken man. Deze boy heeft bijna geen sturing nodig. Deze man flipt het gewoon. Hij heeft alles zelf geschreven en schudt flowtjes uit z'n mouw alsof het niks is."

investeren

De jonge producer is gedreven en praat nu al over investeren. "Mijn track gaat over dat ik gewoon stacks wil en in een dikke Benz wil rijden. Daar ga ik me ook op focussen." Z'n eerste money die hij pakt vanuit de muziek, is Benzbarz van plan te investeren om nog meer te maken.

Ster advertentie
Ster advertentie