FunX

Luister morgen naar de herhaling van de Arab Top 100!

  1. Newschevron right
  2. Luister morgen naar de herhaling van de Arab Top 100!
Afgelopen zondag luisterde je naar de honderd beste Arab tracks op jouw radio! Heb je de uitzending gemist? Geen nood, morgen wordt de Arab Top 100 herhaald. Tune in vanaf 10.00 uur op FunX Arab Radio om de lekkerste Arab tracks te horen! Wil je alvast weten welke tracks er in de Arab Top 100 staan? Bekijk hier deze toplijst!

Download nu de ArabMiX!
De Arabweek werd in stijl afgesloten met de ArabMiX. DJ Idriss verzorgde zoals gewoonlijk deze heerlijke MiX. Heb je de ArabMiX gemist? Luister morgen na de Arab Top 100 herhaling naar de ArabMiX. In de MiX hoorde je de lekkerste Arab tracks voorbij komen!


DOWNLOAD HIER DE ARABMIX!!!!

Arabweek op FunX!
Naast de Arab Top 100 kwam er natuurlijk veel meer voorbij in de Arabweek. Zo genoot je de hele week van meer Arab tracks, las je de laatste nieuwtjes over jouw favoriete artiesten op de website en gaven we kaartjes weg voor Faracha, The Arabic concert. De ArabMiX sloot zondag 19 september een week vol Arabische muziek, prijzen en nieuwtjes af.

On Air extra aandacht voor Arab
Ook in de radioprogramma's is er extra aandacht besteed aan de Arabweek, waaronder in Start. Hier stond het Weetje van de Dag in het teken van de Arabische cultuur. Er is o.a. besproken dat waterpijp roken schadelijk kan zijn en hoe de Arabische cultuur tegenover plastische chirurgie staat. Luister maandag t/m vrijdag vanaf 07.00-09.00 uur naar Start op FunX.

In Fresh 'n Up werd Arabische les gegeven. Stel, je wint de vliegtickets naar Marokko en koopt iets leuks bij een kraampje. Wat moet je zeggen als je niet genoeg geld terugkrijgt? Je leerde ook gelijk gedag zeggen en hoe je kunt uitleggen aan de kapper welk kapsel je wil. Volg de les hier!


Speciale programmering tijdens Arabweek
Naast de extra Arab muziek, informatie en weetjes stond de zondag geheel in het teken van Arab. Check hieronder de speciale programmering.
07.00-09.00 Arab Special
09.00-18.00 Arab Top 100
18.00-19.00 ArabMiX

Extra: win kaarten voor Faracha, The Arabic concert
FunX gaf kaartjes weg voor Faracha, The Arabic Concert in Den Bosch met o.a. optredens van Nancy Ajram en Fadl Shaker. De kaartjes werden On Air weggegeven dus misschien ben jij wel de gelukkige winnaar geworden van deze leuke prijs!


FunX Arab Radio: 24/7 jouw favo muziek
Is een Arabweek niet genoeg voor jou? Luister dan 24/7 naar FunX Arab Radio, waar en wanneer je maar wilt. De lekkerste Arab tracks hoor je op jouw radio. Amr Diab, Nancy Ajram, Tamer Hosny en Elissa komen hier allemaal voorbij! Tune hier in om te genieten van jouw favo Arabische muziek.

Arabsounds.nl
Als je geen genoeg kan krijgen van Arabische muziek, zit je bij Arabsounds op je plek! Deze website brengt jou het laatste nieuws over de artiesten, muziekscene, lifestyle en meer uit de Arabische wereld. Wil je dus niets missen van jouw favoriete muziekstijl? Bezoek dan Arabsounds.nl!

Het laatste Arab nieuws
1. Melissa neemt opnieuw duet op met Dr. Alban
2. VIDEO: Hussein el Jasmy - All Cairo
3. VIDEO: Kathem el Saher - LIVE in Amsterdam
4. Duet Shakira en Libanese zanger Ragheb Alama
5. Rap'N Flavor lanceert videoclip Mon Akidi
6. Beirut is dé nieuwe party hotspot!
7. Het nationale Suikerfeest met o.a. Teema
8. Win kaarten voor Sami Yusuf in Rotterdam!
9. NIEUW ALBUM: Samo Zain - Dayman
10. Fijn Suikerfeest!
11. 'Soundos aangenaam' en meer in Collage
12. NIEUW ALBUM: Wama - Rayha Gaya
13. De Arab Top 5 van actrice Nabila Marhaben
14. Fadl Shaker komt naar Nederland!
15. NIEUW ALBUM: Nancy Ajram - #7
16. VIDEO: Joseph Attieh – Lina Rab
17. Nieuw album WAMA veschijnt tijdens Eid
18. TRACK: Nancy Ajram – Et’akhart Shwaya
19. Arabsounds Chart vanaf nu ook op FunX Radio!

Ster advertentie
Ster advertentie