FunX

Broederliefde is helemaal ready voor 'We Moeten Door 2 clubtour'

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Broederliefde is helemaal ready voor 'We Moeten Door 2 clubtour'

Veel gezelligheid in de studio vanmorgen want de boys van Broederliefde kwamen langs! Ze vertelden over hun nieuwste clubtour: 'We Moeten Door 2' en speelden een spel waarbij ze eerlijk de vragen van fans moesten beantwoorden. Ook verklapten ze dat er misschien nieuwe muziek op komst is.

We Moeten Door 2

Broederliefde gaat weer op tour en dat wordt gekkenhuis! Na een uitverkochte show in Ahoy Rotterdam vonden de mannen het tijd voor de 'We Moeten Door 2 Clubtour'. De heren hebben specifiek gekozen voor een clubtour in plaats van elk weekend een show in een discotheek. ''Een clubtour is de manier om de fans wat extra's te geven. Ze zien ons al weinig dus de exclusiviteit van Broederliefde ligt al hoog''. De artiesten willen big things doen voor de tour. Zo kun je veel energie, alle hits en een live band verwachten. Naast de tour wordt er natuurlijk ook hard in de studio gewerkt. Zo verklapten ze dat je snel nieuwe muziek kan verwachten. Dat belooft veel goeds!

klap die baka ede

Natuurlijk zijn de heren altijd in voor een spelletje. In 'klap die Baka Ede' moesten ze de vragen van fans eerlijk beantwoorden. En doe je dat niet? Dan krijg je een klap op je achterhoofd. Zo gaf Jerr toe dat hij het hardst snurkt en kwamen de kleuren van hun boxershorts ter sprake. Ze waren zo eerlijk dat niemand een klap op het achterhoofd heeft gevangen.

Moordende minuut

In De Moordende Minuut nam Edson de rol van Fernando over. Binnen een minuut moest een luisteraar tien vragen beantwoorden over Broederliefde. Dit zorgde voor veel chaos en hilarische momenten.

Win Kaartjes!

De mannen van Broederliefde moeten door en doen dat met de 'We Moeten Door 2 Clubtour' waarmee ze door het hele land gaan reizen. Bij FunX maak je deze hele week kans op die felbegeerde tickets, zodat jij erbij kan zijn!

Ster advertentie
Ster advertentie