FunX

Nieuwe & vertrouwde programma's op FunX

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe & vertrouwde programma's op FunX
Het nieuwe radioseizoen op FunX is begonnen! Een verfrissende programmering met terugkerende hiphop shows, je oude vertrouwde programma's én een aantal gloednieuwe diamantjes. Nieuwsgierig? Bekijk hier de hele programmering. Welkom bij jouw nieuwe FunX!


HIPHOP IS BACK
Goed nieuws! Wat Anders & Spoken zijn terug. Op jouw zondagavond word je in Wat Anders weer op de hoogte gebracht van de nieuwste hiphop releases door Venz & Jiggy Dje. De heren zijn weer helemaal klaar om samen met jou in de wereld van hiphop te duiken. Daarna neemt Manu het stokje over tijdens Spoken; een thematische show met korte interviews met studiogasten, rapteksten en de oude vertrouwde kritische noot van Manu zelf.

NIEUWE SHOWS
Aan de programmering zijn een aantal nieuwe shows toegevoegd, waaronder Darkchild; een liveshow in de nacht waar alles bespreekbaar is bij Maarten. Daarnaast is The Future in een nieuw jasje gestoken. In deze show zoekt FunX naar nieuw talent; presentatoren voor de muziek van de toekomst. Ben jij er klaar voor? Mail je motivatie naar sollicitatie@funx.nl en wie weet checken we jou binnenkort achter de mic.

VERFRISSEND & VERTROUWD
Natuurlijk vind je jouw favoriete shows met een verfrissende twist terug in de nieuwe programmering. Zo word je elke ochtend wakker met Fernando in Start, neemt One'sy je mee terug in de tijd tijdens ClassX en check je Dulci elke middag in Sound of the City. In de middag zitten Morad & Shay weer klaar voor Fresh'n Up, praat je elke avond met Q-Bah mee over de meest uiteenlopende onderwerpen tijdens CritiX en sluit je de avond samen met Hassan af met Slow Jamz.

In het weekend kan je zoals je gewend bent weer lekker los gaan met je favoriete dj's Hatim & Riza. De heren verrassen je in Weekend WaX met party-updates en de lekkerste clubtracks, gevolgd door de hotste dj's die een uur lang exclusieve mixes draaien in FunX Dance DJ. Daarna neemt de nummer 1 MiX Master Fai-Oz uit Curacao het over in The MiX. Dj Prime & dj Waxfiend gooien er elke vrijdag een verfrissend sausje overheen met hun nieuwe show The Encore Radio Show en op zaterdag is FunX Club Sessions een vast item in de programmering.
Ster advertentie
Ster advertentie