Games & gadgets

Hoax: 'GTA 6 komt in 2019 uit'

foto: Rockstar
  1. Newschevron right
  2. Hoax: 'GTA 6 komt in 2019 uit'

In Grand Theft Auto Online verscheen onlangs een berichtje bij sommige mensen, waarin staat dat GTA VI in 2019 uitkomt. Dat nieuws komt uit de lucht vallen, want niemand verwacht dat de succesvolle reeks nu al een vervolg gaat krijgen. Gamers kunnen hun geluk niet op, maar het lijkt erop dat dit berichtje in GTA Online een hoax is. En inmiddels duiken er nog meer van dit soort berichten op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Red Dead Redemption

Dit jaar brengt Rockstar het tweede deel van hun populaire franchise Red Dead Redemption uit. Het zou een hele domme actie zijn als Rockstar het andere pareltje GTA zo kort daarna uitbrengt. Op de grote gamebeurs E3 was ook helemaal niets te zien van de game, dus waarom zouden ze nu ineens met het grote nieuws komen?

Hackers

Volgens de eerste berichten blijkt het berichtje in GTA VI een grapje te zijn van een groepje hackers. Alleen gamers op platforms waarop GTA mods geïnstalleerd kunnen worden hebben dit bericht ontvangen, dus het lijkt op een goede hoax. Dat is ook de verklaring van Rockstar. Aan de andere kant komt er iedere vijf jaar een nieuwe GTA uit, dus het zou inmiddels wel tijd worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie