STER Advertentie
STER Advertentie

Gerucht: Discloze Xbox One S komt er supersnel aan!

Gerucht: Discloze Xbox One S komt er supersnel aan!
Unsplash

Woensdag 6 maart 2019 - 13:56 uur

|

Door:

Burç

De Xbox One S neemt afscheid van discs, als we het gerucht mogen geloven dat op Windows Central te lezen is. En als er geen ruimte in de console is voor een disc, dan kan je de games dus alleen nog maar digitaal kopen. Dat verklaart waarschijnlijk ook de mogelijke naam: Xbox One S All-Digital Edition.

Voorjaar 2019

De nieuwe Xbox One S komt sneller uit dan je denkt, want Microsoft gaat de digitale editie van de Xbox One mogelijk al in mei van dit jaar wereldwijd uitbrengen. Een maand eerder moeten de pre-orders van start gaan. De prijzen zijn nog onbekend.

Opvolger Xbox One S

Leuk hè, die digitale Xbox One S, maar de vraag die mensen echt bezighoudt is wanneer de opvolger van de Xbox One uitkomt. De nieuwe console draagt op dit moment de codenaam Project Scarlet en het lijkt erop dat we er op de E3 meer over gaan horen. Een van de grote bazen die Phil Spencer heet, verklapte al eerder dat Microsoft groter dan ooit gaat worden op de E3. Groter dan ooit? Dat moet haast wel de bekendmaking van een next-gen gaming console zijn.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Büşra start stichting in naam van overleden verloofde, broertjes en neefje

  • Famke Louise en Ronnie Flex vertellen ongemakkelijk over hun relatie

  • WhatsApp krijgt advertenties

  • El Professor deelt belangrijke boodschap over 'La Casa de Papel' seizoen 3

  • Nabestaande van overleden bruidegom bij ongeluk A12 deelt emotioneel bericht

  • Mohamed Ihatteren: "Ik blijf nu liever hier, ondanks interesse van buitenlandse clubs"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.games-gadgets.41191-gerucht-discloze-xbox-one-s-komt-er-supersnel-aan"}