Games & gadgets

Multiplayer 'Call of Duty: Modern Warfare 2' wordt 15 september onthuld, eerste map getoond

foto: IGN
  1. Newschevron right
  2. Multiplayer 'Call of Duty: Modern Warfare 2' wordt 15 september onthuld, eerste map getoond

Call of Duty-fans krijgen op 15 september eindelijk de langverwachte eerste beelden te zien van de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2. Bovendien komen fans ook meer te weten over de toekomst van Call of Duty: Warzone.

Call of Duty Next

De onthulling van de Modern Warfare 2-multiplayer vindt plaats tijdens een livestream-event dat de titel Call of Duty Next draagt. Naast de multiplayer-onthulling en informatie over Warzone zal er ook aandacht besteed worden aan de mobiele versie van Warzone. Ook zullen verschillende bekende streamers het live tegen elkaar opnemen, maar in welke games ze dat zullen doen is nog onbekend. Naast deze aankondigingen kunnen kijkers volgens Activision Blizzard nog veel meer verwachten van Call of Duty Next. Een exact tijdstip waarop het event van start gaat, is nog niet bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Releasedate bèta

Een dag na het Call of Duty Next-event kunnen PlayStation-bezitters die de game hebben gereserveerd aan de slag met de bèta van Modern Warfare 2. Twee dagen later kunnen alle PlayStation-spelers aan de slag met de bèta. Vanaf 22 september kunnen Xbox- en pc-spelers met een pre-order vervroegd aan de slag met de game en vanaf 24 tot en met 26 september wordt de bèta beschikbaar gesteld voor iedereen.

Marina Bay Grand Prix

Alsof dat genoeg is heeft Activision Blizzard vandaag ook de eerste multiplayermap van Modern Warfare 2 uit de doeken gedaan. De map, genaamd Marina Bay Grand Prix, bestaat uit een racecircuit en vormt het strijdtoneel in de bèta.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie