Naar homepage
Games & gadgets

Heftige eerste verhaaltrailer 'The Last of Us 2' vol verrassingen

foto: Naughty Dog
  1. Newschevron right
  2. Heftige eerste verhaaltrailer 'The Last of Us 2' vol verrassingen

Lang hebben we er op moeten wachten, maar nu is het dan echt bijna zover: de release van The Last of Us 2. Het eerste deel van de game wordt vaak genoemd als het beste spel dat ooit op de Playstation 3 is verschenen en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Ontwikkelaar Naughty Dog brengt nu voor het eerste een verhaaltrailer uit, waarin we eindelijk meer komen te weten over het lot van Ellie en Joe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitgesteld

Het spel werd verschillende keren uitgesteld, door de coronacrisis kwam het zelfs even zonder een releasedatum te zitten. De release staat nu gepland op 19 juni. Omdat velen niet meer zolang kunnen wachten, heeft ontwikkelaar Naughty Dog vandaag een nieuwe trailer van de game uitgebracht.

Wraak

In de trailer krijgen we eindelijk iets meer over het verhaal te weten. Het verhaal speelt zich vijf jaar na het origineel af en focust zich op Ellie's zoektocht. De jongvolwassene is namelijk uit op wraak, maar waarom precies weten we nog niet. Wel zien we hoe zij voor het eerst weer herenigd wordt met Joe. Hij maakte op het einde van het eerste deel -spoiler- een ingrijpende beslissing waar Ellie destijds nog geen weet van had. Joe besloot namelijk Ellie's leven te sparen terwijl haar lichaam eigenlijk bedoeld was om een anti-virus te creëren om de wereld te redden. Het is nog niet bekend of Ellie hier in het spel achter gaat komen...

The Last of Us 2 verschijnt op 19 juni exclusief op PlayStation 4. Bekijk hierboven de trailer.

Ster advertentie
Ster advertentie